Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yönetime güvenip, transfer haberi verip patlamayan kaldı mıŞimdi Okan hoca da mı kolpacı çıktı
Bu adam olmasa 3 başarısız sezon geçiren dursun özbek tekrar seçiliyordu nerdeyseBu adamı görünce gözlerim doluyor tanımadığım insan olduğu halde,ne hakkına girmişlerdi bu adamın taraftar grubuna para yedirmediği için.
Onu oy verenlere sormalı ne düşünerek getirdiler bunları diyeSüheyl Batum başkan olsa birçok şey farklı olurdu
Kimse inkar etmesin
Rui hayirli olsun o zmnHaluk Yürekli: “Mario Rui, Galatasaray’ın gündeminde yok.”
Döküyolar ona rağmen bu pozisyondalaribra edilmek için parayı döker diye tahmin ediyorum
Öyle bir zamana denk geldi ki seçim. Herkes erden timur belki yönetimle devam eder diye bastı oyuSüheyl Batum başkan olsa birçok şey farklı olurdu
Kimse inkar etmesin
Bence tam tersiÖyle bir zamana denk geldi ki seçim. Herkes erden timur belki yönetimle devam eder diye bastı oyu
Başka biri olsa kesinlikle ibra olmazdı ama dursun liseliler tarafından korunabilirDöküyolar ona rağmen bu pozisyondalar
Bakalım eğer ibra edilirse fblileşmeye başladığımızın resmidir