Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gabriel Sara €18m + €5m
Elias Jelert €9m + €2m
Ismail Jakobs €1m + €8m

Totalde €43m üç mevkiye, totalde yıllık €6m maaş bu üçlüye
Verilecek katkı soru işareti her biri için

Erden ağabey bu paralara Wan Bissaka, Fofana ve Prass alırdı uçak gibi takım olurduk

Yanlis bilgi vermeyelim. Allah seni kara topraga alir insallah en yakin zamanda yazmisin, bos yere ceza aldigini ima etmeyelim simdi gece yarisi.

Kurallara yüzde yüz hakim olmadığım için soruyorum. Ciddi ciddi bu tarz beddua etmek de cezaya tabi mi? Yazıyor mu yani kurallarda beddua diye?

Tekrar söylüyorum,

Bu sene bu takımın "çok güvendiğimden söylemiyorum" tek dayanak noktası her şeye rağmen Okan Buruk,

Eğer Okan hoca bu sene şapkadan tavşan çıkartmazsa

Ligi 3. veya 4. bitiririz, zaten mevcut ligde daha aşağısı olamaz.

Zale'yi bir şekil getirip başarı hikayesi diye satacaklar bariz.
Çok da Kerem'ci biri değilim ama, kerem gibi skor canavarı bir adamı gönderip, 1 yıllık gol ve asist katkısı toplamda 1 elin parmağına ulaşmayan bir adamı çok daha fazla maliyetlere getirmek de anca bu yönetime yakışırdı.

Bugün sonuca ulaşacağımız bir gün olur umarım, günaydınlar.

Shaparenko ne durumda acaba, birkaç ay önce ismi geçmişti bizimle. Sezona bayağı iyi başlamış

Emre kaplan‘ı dinledim Radyospor‘da Galatasaray Zelenskiy ile birlikte transfer sürecini kapattı diye konuştu orta saha büyük ihtimalle alınmayacağını söyledi Zels ‘de henüz sonuçlanmış değil

Kurallara yüzde yüz hakim olmadığım için soruyorum. Ciddi ciddi bu tarz beddua etmek de cezaya tabi mi? Yazıyor mu yani kurallarda beddua diye?
Ben de tam tersini soracağım
Dursun başkana aman başkanım y..‘an zeval gelmesin, t..‘an kurban gibi iyi dileklerimizi ifade etsek ceza alır mıyız ?
@Alper Altun

Gunaydin

Gelemedilermi turkiyeye hala bizim beceriksizler😀

Abv sizin gibi yöneticileri

Emre kaplan‘ı dinledim Radyospor‘da Galatasaray Zelenskiy ile birlikte transfer sürecini kapattı diye konuştu orta saha büyük ihtimalle alınmayacağını söyledi Zels ‘de henüz sonuçlanmış değil
Zalewski olmasın hocam :D Ukrayna Devlet başkanını kanada koymayız di mi o kadar mı yokluktayız

elleri boş veya saçma sapan adamlarla dönerlerse cumartesi gününden itibaren olağanüstü seçim için muhalefet örgütlenmeli

elleri boş veya saçma sapan adamlarla dönerlerse cumartesi gününden itibaren olağanüstü seçim için muhalefet örgütlenmeli
Renktaş artık bu saatten sonra kimi transfer ettikleri önemli değil bence.
Zalewski + Ebimbe veya daha üst seviye transferler yapsalar bile defolup gitmeliler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt