- 18 Eylül 2018
- 15.622
- 11.970
- 1.473
Günaydın beyler bugun çok hareketli geçecek. Hele bir iş var offff. GS GS 'de, kime aldık diye sağa sola kosturacaksiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden para harcamadilar. Aldıkları oyuncular 9 10 taksitle... Toplamda çok büyük yukumluluhe imza atmalarına rağmen Ekime kadar ödeyecekleri para az.Bunun verdiği her haber her bilgi yalan çıktı şimdiye kadar. Para harcanmamış hali mi bu? Sanki para harcamadılar da bilanço iyi gözükecek.
Uçağın pilotu ne düşünüyor acaba
Biz bu işin ihracatını, ithalatını yeri geliyor imalatını yapıyoruz..İçımden bir ses yine götlerine baka baka gelecekler diyor ama dur bakalım
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Uğur karakulluk yine boş yapmış. MC tominay Cenk engel olmusmus. Adamin hangi takıma hangi para ile gittiği ortada. Biz çıkmadık o paralara, sanki bedava gitmis. Inanilmaz karmaşaya suruklenmeye çalışılıyor kulüp. Bugün 2 adam gelse hersey düzelecek kadro olarak, son 2 yılın şampiyonuyuz. Küme düşmüş gibi bir hava var taraftarda. Osimhen gibi azman bir oyuncumuz var, 2 adam alacaz Bugün inanıyorum. Rize maçında bol gollü galibiyet kötü havayı dağıtır.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğur karakulluk yine boş yapmış. MC tominay Cenk engel olmusmus. Adamin hangi takıma hangi para ile gittiği ortada. Biz çıkmadık o paralara, sanki bedava gitmis. Inanilmaz karmaşaya suruklenmeye çalışılıyor kulüp. Bugün 2 adam gelse hersey düzelecek kadro olarak, son 2 yılın şampiyonuyuz. Küme düşmüş gibi bir hava var taraftarda. Osimhen gibi azman bir oyuncumuz var, 2 adam alacaz Bugün inanıyorum. Rize maçında bol gollü galibiyet kötü havayı dağıtır.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nah alırdı konusturma beni sabah sabah. Her seferinde aynı şeyi diyip duruyorsun Ali yetti yav. 1 ay önce Tominay için diyordun. Erden ağabey 10m dan aza alir diye. Herifi 30m a napoliye sattilar. Çingene pazarlığı ile milan bile fofanayi 20ye aldi.Gabriel Sara €18m + €5m
Elias Jelert €9m + €2m
Ismail Jakobs €1m + €8m
Totalde €43m üç mevkiye, totalde yıllık €6m maaş bu üçlüye
Verilecek katkı soru işareti her biri için
Erden ağabey bu paralara Wan Bissaka, Fofana ve Prass alırdı uçak gibi takım olurduk
Çok gerginsin kardeşim sakinleş azıcık kalbine zarar.Nah alırdı konusturma beni sabah sabah. Her seferinde aynı şeyi diyip duruyorsun Ali yetti yav. 1 ay önce Tominay için diyordun. Erden ağabey 10m dan aza alir diye. Herifi 30m a napoliye sattilar. Çingene pazarlığı ile milan bile fofanayi 20ye aldi.
Olmamış çocuğa don biçmeyi birak yav. Onu 5e alirdi bunu 2 ye alirdi yetti be, yönetim bitmiyor bide sizin gibilerle uğraşıyoruz.
Ekim ayında oylanacak bilançonun kapsadığı dönem 1 Temmuz 2023 ile 30 Haziran 2024 dönemi olacak sanırım. O yüzden bu transfer dönemi aslında pek girmiyor gibi ama yinede konuşmacılar değinecektir. Ödeyecekleri paradan çok arttırdıklar yükümlülük konuşulur. İbra olmama ihtimali karaborsa işinden yöneticinin içinde olduğunu gösteren net bir delil çıkmazsa zor idari ibra olayı kalktığı için ama büyük eleştirilerin hatta güvenoyu için seçim tavsiyenin verileceği bir GK olur diye düşünüyorum.Harbiden para harcamadilar. Aldıkları oyuncular 9 10 taksitle... Toplamda çok büyük yukumluluhe imza atmalarına rağmen Ekime kadar ödeyecekleri para az.