Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mctominey’in 30’a gittiği yerde evet Sara 18 normal bir para.

Van Bissakka’nın 18’e gittiği yerde Jelert 9 normal.

Bu arada bu paralar da öyle haşırt verilmedi.

Jelert dediğin adama 2 milyon peşin kalanı da 4-5 taksit artık neyse.

Ha Erden Timur belki Sara’yı 18 değil 15’e bağlardı, Jelert’i de 9 yerine 6.5’a çözerdi. Ya da Duoe gelirdi Jelert yerine.

Neyse ya

Mesele transferler değil zaten, Zale ve Onyedika gelse de istifa, Bernardo Silva gelse de istifa

Bu sene şampiyon olsak da istifa

Avrupa Ligi’ni kazansak da istifa

Okan hocanın son 1 kredisi hala var, ancak yönetimin her şeyi bitti,

Başarı gelirse Okan hoca güven tazeler devam eder ama yönetim yine de istifa
Altına imza atarım. İş transferi geçti. Canlı yayında Ali koç u tokat manyagi yapsalar dâhi istifa.

Transfer konusunda da imzami atarım. Belki %30 daha uyguna bunlarin hepsini getirirdi. En azindan belki maaşları böyle yüksek olmazdı diyebiliriz. Ama şunu 10m altina alırdı eminim, o paraya bunu paket yapardi demek ileride başkan adayı gördüğümüz Erden Timura yapılacak en büyük kötülük.

Neden kötülük çünkü bu adam geldiğinde böyle konuşanlar yüzünden beklenti Nirvana dağının zirvesi olacak. Biz neden Erden Timuru istiyoruz. Bize şaşalı isler yapsın diye mi? Yoo, aksine işini doğru düzgün yapmaya çalıştığını gördüğümüz için. Galatasaray için hasta olduğunu gördüğümüz için.

Adamın omuzlarına gelmeden büyük yükler yüklenmesini doğru bulmuyorum. Hatta dediğimi bir seviye ileri götüreyim. Erden Timurun ilerde aday olmama gibi düşüncesi varsa 1 tanesi lise zihniyeti bizans işleri yüzündendir. Diğeri de taraftar bana gereksiz anlam yükledi. Bir aşağısını yaparsam mahvolurum mahcup olurum demesi olacaktir. Çünkü bu adam mütevazı biri kardeşim mütevazi. Bu adam öyle daha ne yapalim yaaauvvv diye havalimaninda nida atacak biri değil. Bu adam onursuz değil şahsiyetsiz değil. 50 kere düşünür birşeyi hele ki kendisi söz konusu olduysa.

O yüzden yapmayın etmeyin adam gelmeden adamin beklentilerini atmosfer ötesine çıkarmayın

Berbat bir yorum hic kusura bakma. Su an Okan, Galatasarayi paramparca olmaktan alikoyan tahtada kalmis son civi. Okan su an bu rezil yonetimle yanliz birakilmis, basinin onunde bu rezil yonetimi elestirmeyecek kadar gercek Galatasarayli, gemisini terk etmeyen bir kaptan. Td luk kismi icin 3 sampiyonlugu olan adama bu yazilari yazmak, kisinin analiz yeteneginin oldukca eksik oldugunu isaret ediyor. Erden Timur konusunda ise, Galatasaray'in umarim geleceginde olur. Iyi ki birakmis. Butun geride kalan lagim oldugu gibi su ustune cikti.
O sizin görüşünüz kusura bakmayın ama Okan’ı Galatasaray td’liğine layık göremeyeceğim. Jk denen leş camiaya yağ çekip, sonra 5 gol yiyip, üstüne zayıf bir takıma CL’den elenip kulübü havadan 30 milyondan etmesi, Okan için yeterince fikir sahibi olmamıza yetiyor.

Rize-Antep-Fb-Paok bu 4 maç bu sezonki kaderimizi belirleyecek. Bu maçları iyi atlatırsak camia üzerindeki kara bulutlar dağılır takım rayına girer ama ters bir sonuçta Okan hocanın ve yönetimin sonu gelebilir. 2 sene şampiyonluktan sonra nasıl bu duruma getirdiler camianın havasını tebrik etmek lazım bizim yönetimi.

Altına imza atarım. İş transferi geçti. Canlı yayında Ali koç u tokat manyagi yapsalar dâhi istifa.

Transfer konusunda da imzami atarım. Belki %30 daha uyguna bunlarin hepsini getirirdi. En azindan belki maaşları böyle yüksek olmazdı diyebiliriz. Ama şunu 10m altina alırdı eminim, o paraya bunu paket yapardi demek ileride başkan adayı gördüğümüz Erden Timura yapılacak en büyük kötülük.

Neden kötülük çünkü bu adam geldiğinde böyle konuşanlar yüzünden beklenti Nirvana dağının zirvesi olacak. Biz neden Erden Timuru istiyoruz. Bize şaşalı isler yapsın diye mi? Yoo, aksine işini doğru düzgün yapmaya çalıştığını gördüğümüz için. Galatasaray için hasta olduğunu gördüğümüz için.

Adamın omuzlarına gelmeden büyük yükler yüklenmesini doğru bulmuyorum. Hatta dediğimi bir seviye ileri götüreyim. Erden Timurun ilerde aday olmama gibi düşüncesi varsa 1 tanesi lise zihniyeti bizans işleri yüzündendir. Diğeri de taraftar bana gereksiz anlam yükledi. Bir aşağısını yaparsam mahvolurum mahcup olurum demesi olacaktir. Çünkü bu adam mütevazı biri kardeşim mütevazi. Bu adam öyle daha ne yapalim yaaauvvv diye havalimaninda nida atacak biri değil. Bu adam onursuz değil şahsiyetsiz değil. 50 kere düşünür birşeyi hele ki kendisi söz konusu olduysa.

O yüzden yapmayın etmeyin adam gelmeden adamin beklentilerini atmosfer ötesine çıkarmayın
Renkdaş Erden Timur bu camia için büyük bir değerdi. Tüm samimiyetimle söylüyorum bana güven veriyordu Erden Timur varsa hakkımızı kimseye yedirmez diyordum transferde hataları olmuştur ama totale baktığımda fazlasıyla Erden Timur ağır basıyordu. Söylentilere göre şirketleri sıkıntıdaymış İnşallah doğru değildir ve ya doğru ise de tez zamanda işlerini rayına koyar.

Cenk Ergün zamanında serbest kalma bedeli 8 milyon eur olan Belhanda'ya 10 m eur bonservis verdirdi.
Kimse o 2 m euronun hesabını sormadı. Kime gidiyor bu para demedi , yaptığı her transfere buradan pay biçin işte.

Zalewski'yi bugün 12-13-14 neyse parası verip alacaklar Roma da keriz değil Rui'yi falan almayacağımızı gayet iyi biliyor. Adamlar bizi kündeye getirdi pes etmemizi bekliyolar 1 kuruş indirim yapacaklarını düşünmüyorum. Şöyle bir transfer sezonuna bakıyorum bonservissiz Osimhen-Batsuayi'yi çıkar ederinin altına aldığımız 1 tane oyuncu yok. Yani şurda aramızdan ingilizce bilen 2-3 kişi toplansak muhtemelen biz de bu paralara yapardık bu transferleri. Ne kadar beceriksiz insanlar tarafından yönetildiğimizin göstergesi.

Renkdaş Erden Timur bu camia için büyük bir değerdi. Tüm samimiyetimle söylüyorum bana güven veriyordu Erden Timur varsa hakkımızı kimseye yedirmez diyordum transferde hataları olmuştur ama totale baktığımda fazlasıyla Erden Timur ağır basıyordu. Söylentilere göre şirketleri sıkıntıdaymış İnşallah doğru değildir ve ya doğru ise de tez zamanda işlerini rayına koyar.
Zaten öyle hocam. Erden Timuru sevme sebebimiz bu forumda Galatasarayi düşünen gecelere kadar flood atan insanlar gibi olması. Sadece Galatasaray için gönülden hareket etmesi. Kimse 4-4 luk değildir elbet hataları da olacaktır. Ama çıkıp şeffaflıkla herşeyi anlatırdi kendisi. Ben ilerde başkan olarak canı gönülden görmek istediğim birinin sırtına gelmeden büyük yükler yüklenmesini doğru bulmuyorum. Bir kere Erden Timur bu tarz işleri sevmeyen bunlardan hazetmeyen biri karakter olarak. Bunu istemeyecek en başta kendisidir. Çünkü kendisinin mantığında dinen Allaha kulluk etmek,iş-calisma ortamında ise iyi hizmet eden birey olarak davranmak var. Ön planda olmayi sevse arka kapılardan çıkmazdı havalimanında. Ön planda olmayi sevse bütün programlara çıkıp gizli olan şeyleri bile anlatırdı. İnşallah işleri rastgider ve inşallah hakettiği Galatasaray başkanlığına en kisa sürede gelir

Haberler olumsuz transferi kapattık gibi görünüyor

İtalyan medyası, Türk medyasının bilmediklerini açıklamış, buyurun..

Nicola Zalewski G.Saray'la anlaşmaya vardıktan sonra dün bir grup arkadaşını kutlama yapmak için akşam yemeğine çağırdı ama kulüpler arasındaki görüşmelerin henüz sonuçlanmadığını öğrendi.

Galatasaray'ın teklifi €5M + bonuslardı. Bu teklif Souloukou tarafından düşük bulundu. Fiyatın arttırılmasını ve bonus tarafının düşürülmesini istedi.

Roma, G.Saray'ın teklifi birkaç milyon artırabilmesi için Zalewski'nin kendi primlerinden vazgeçmesini istedi.

Bugün Trigoria'da Souloukou ve spor direktör Ghisolfi'nin katılımıyla yeni bir toplantı yapılacak. Ya Galatasaray teklifini bonusları azaltıp sabit ücreti arttırarak güncelleyecek ya da Zalewski'nin kalması durumunda Roma, oyunsusundan sözleşmesini yenilemesini isteyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt