Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de yüzsüz yüzsüz hedef Avrupa ligi diyorlar ya en çok buna çıldırıyorum

Ya kardeşim Galatasaray 1997-2002 arası iddia ediyorum en kötü oynadığı sezon UEFA’yı kazandı.

Bir önceki sene Galatasaray milletin belasıydı ulan. Tarihin en iyi takımlarından Juventus’a içerde dışarda kök söktürdü iki maçta da beraberlik geldi galibiyet kıl payı kaçtı.

Şl’nin en zorlu zamanlarında grup 2.liği ve çeyrek finaller geldi.

Galatasaray en kötü Avrupa sezonunu yaşadı UEFA’ya düştü de kupayı kazandı.

Babayı almışız diye anladım modum😄 ben dursun durdukça mazoşist bir keyif almaya başladım. Sadomazocu gibiyim artık. Haber çıktıkça, reddedildikce gülüyorum. Doue den rabiotun anasına, 50 kişi transfer komitemizin üstünden geçti😄😄 inşallah rize'den, fenerden ve önümüzde dursun ve Okanin gideceği güne kadar her maçtan beklentim utancimizdan yerin dibine gireceğimiz derecede fark yememiz. Bjk maçında evde 6 tezahürati yaptım, o derecede garip bir hale soktular. Gittikleri gün bayramimdir.
Daha önceden de sorunlar oldu. Her zaman olacak. Ama bu sezon başlangıcı gibi rezil ve dalga konusu olduğumuz sezon pek hatırlamıyorum. Yönetim harika işlere imza atıyor. Kazandığımız maçlara bile sevinemeyecek konumdayiz. Çare osimhen diyorum. O herif herşeye rağmen harika oynarsa motivasyonumuz olur.

Galatasaray muhabirlerinin işi de zor. Yöneticiler muhtemelen gerçekleşmemiş transferleri bitti diye yazıyorlar, muhabirlerde onlara güvenerek paylaşıyorlar sonra patlıyorlar. Yöneticilerle olan kontaklarını kaybetmemek içinde ses çıkaramıyorlar.

Galatasaray muhabirlerinin işi de zor. Yöneticiler muhtemelen gerçekleşmemiş transferleri bitti diye yazıyorlar, muhabirlerde onlara güvenerek paylaşıyorlar sonra patlıyorlar. Yöneticilerle olan kontaklarını kaybetmemek içinde ses çıkaramıyorlar.
hiç zor değil valla..."alo abi ne yazayım ?" ...cevabını yaz sonra yamuk ağızla yorumla güzellemeler yap...bu zor değil.

dün uğur baya bir abartılı tonunu yükseltti tabii ki de şu dediğine takıldım "birbirlerini bozuyorlar" bu kağıt üstüne saçma geliyor ama düşününce bakıyorsun her isimde sürekli bir erken haber sızma durumu oldu ve rezil bir süreç izledik...

bunun en basit hali bile varsa Dursun Özbek yarın inmeli koltuğundan. çünkü oturup her şeyi 3 bilmeze emanet edip kendisi sadece şarap içeyip florya kapayıma konsantre ya da rezil etmesinler beni kongrede bilmemnede derdinde.

Bu bir temenni hakaret değil küfür yok bişey yok neyin cezası bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biri insallah ucagi duser de ölur yaziyor biri de en yakin zamanda kara topraga girersin diyor. Iyi misiniz siz? Bunlar nasil mesaj?

Boyle insanlik disi mesajlari baska yerde yazin tamam mi. Ceza sebebi degilmis diyor bir de utanmadan. Hangi forumda oldugunuzu bir algilayin once. Burasi bir Galatasaray taraftar forumu, sevsek ya da sevmesek de burada boyle yazma hakki kimsede olamaz hele Galatasarayi temsil eden yoneticiler/futbolcular soz konusu oldugunda hic olamaz..

Biri insallah ucagi duser de ölur yaziyor biri de en yakin zamanda kara topraga girersin diyor. Iyi misiniz siz? Bunlar nasil mesaj?

Boyle insan disi mesajlari baska yerde yazin tamam mi. Ceza sebebi degilmis diyor bir de utanmadan. Hangi forumda oldugunuzu bir algilayin once. Burasi bir Galatasaray taraftar forumu, sevsek ya da sevmesek de burada boyle yazma hakki kimsede olamaz hele Galatasarayi temsil eden yoneticiler/futbolcular soz konusu oldugunda hic olamaz..
Muhalefet olmak için yazmıyorum, sadece bilgi vermiş olmak için yazıyorum yanlış anlama da, beddua ve temenniler TCK'a göre suç değil.

Tabiki forum yönetimi kendi iç dinamiklerince belirli ifadelerin cezalandırılması konusunda pek tabi kararlar alabilir bu arada.

Arkadaşlar ,

adamlar 50 kere uyardı hepimizi bu konuda - yorumlayın - goygoy yapında haybeye uğraştırmayın modları, adamlarda gergin...

gaza gelip normalleştirmeyin sövmeyi.
dün hararetli noktada denedim tatlı dille , dinletemedim @Alper Altun ve modlar.

#ModlardaTaraftardır

Bırakın 3 ayı 2 sene oldu bi orta saha getiremediler yazıklar olsun bu saatten sonra istifa etsinler bi zahmet

Muhalefet olmak için yazmıyorum, sadece bilgi vermiş olmak için yazıyorum yanlış anlama da, beddua ve temenniler TCK'a göre suç değil.

Tabiki forum yönetimi kendi iç dinamiklerince belirli ifadelerin cezalandırılması konusunda pek tabi karar alabilir bu arada.

Kanunen suc olarak tanımlanan her turlu mesaj burada da gecerli olup, gerektiginde mesaji da editlenir ve bunu yazan kisi buradan uzaklastirilir veya gecici bir ceza alir.

Ama bizim de bu forumun yonetim kurulu olarak olusturdugumuz kendi degerlerimiz var ve bunlara da uyulması gerekiyor. Bu ortamin huzurunu ve seviyesini korunmasi gerektiginin de uyelerin bilincinde olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt