Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapamayıp takımımızı rezil eden, saçma sapan oyuncularla milyonlarca euro'muzu çöp eden, gönderdiği futbolcuların bile maaşını cebine koyup kulübümüzü zarara uğratan tarihin en başarısız yönetimi ve ihanet şebekesine teessüflerimi iletiyorum. Bu yaptıkları hiç hoş bir şey değil. Hatta bir adım ileri giderek esefle kınıyorum. Yönetimi protesto etmek amacıyla Beyaz TV'deki karılar gibi herkesi çığlık atmaya davet ediyorum. Tepkimizi böyle gösterelim. Lütfen sonraki transfer dönemlerinde böyle yapmayınız yönetim.

Nasıl arkadaşlar seviye iyi mi? Medeni bir şekilde gösterdim tepkimi

Muhalefet olmak için yazmıyorum, sadece bilgi vermiş olmak için yazıyorum yanlış anlama da, beddua ve temenniler TCK'a göre suç değil.

Tabiki forum yönetimi kendi iç dinamiklerince belirli ifadelerin cezalandırılması konusunda pek tabi kararlar alabilir bu arada.
Nasıl ya, birine ananı .. desek suç ama umarım 8-10 zenci aynı anda validenizi ... demek suç değil mi? O zaman maç topicleri daha bir keyifli hale gelebilir..

Bir sürü para harcayıp takım olusfudmak anca bu yönegimin yapacaği iş. Yaziklar olsun

ulan wrexham'ın seon 3 ünüde bitirdim

el kadar kasaba ne güzel birlik oluyor falan insanın çok hoşuna gidiyor. sonra dönüp uralara bakıyoruz eyvah eyvah.

bu arada şaka değil - bizim kadın futbol takımına ordan 2 tane oyuncu alınabilir - forvet ortasaha - baya iyiler.

Zalewski, Galatasaray'la anlaşmaya vardı ve hatta bir grup arkadaşını yaklaşan transfere kadeh kaldırmak için yemeğe çağırdı.

Bugün Roma'da CEO Souloukou ve spor direktörü Ghisolfi'nin katılımıyla yeni bir toplantı yapılması planlanıyor.

İki kulüp de Türklerin teklifi birkaç milyon artırabilmesi için Zalewski'nin bir şeylerden vazgeçmesini istiyor.

(Corriere dello Sport)

Roma CEO'su Souloukou, 5 Milyon € + bonus teklifini çok düşük buldu ve Galatasaray'dan fiyat artışı istedi. Roma'nın talebi bu rakamın iki katı yani 10 Milyon € + bonuslar.

(@CorSport)

Transfer yapamayıp takımımızı rezil eden, saçma sapan oyuncularla milyonlarca euro'muzu çöp eden, gönderdiği futbolcuların bile maaşını cebine koyup kulübümüzü zarara uğratan tarihin en başarısız yönetimi ve ihanet şebekesine teessüflerimi iletiyorum. Bu yaptıkları hiç hoş bir şey değil. Hatta bir adım ileri giderek esefle kınıyorum. Yönetimi protesto etmek amacıyla Beyaz TV'deki karılar gibi herkesi çığlık atmaya davet ediyorum. Tepkimizi böyle gösterelim. Lütfen sonraki transfer dönemlerinde böyle yapmayınız yönetim.

Nasıl arkadaşlar seviye iyi mi? Medeni bir şekilde gösterdim tepkimi
karılar olmamış bence

Birde bunlardan son gün ortasaha saha transferide bekliyoruz

Uğur karakulluk yine boş yapmış. MC tominay Cenk engel olmusmus. Adamin hangi takıma hangi para ile gittiği ortada. Biz çıkmadık o paralara, sanki bedava gitmis. Inanilmaz karmaşaya suruklenmeye çalışılıyor kulüp. Bugün 2 adam gelse hersey düzelecek kadro olarak, son 2 yılın şampiyonuyuz. Küme düşmüş gibi bir hava var taraftarda. Osimhen gibi azman bir oyuncumuz var, 2 adam alacaz Bugün inanıyorum. Rize maçında bol gollü galibiyet kötü havayı dağıtır.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur falan boş adam.
Geçenki yayınında alınabilir oyuncuları söylüyor çoğu bomboş isimler..

Bence bu cenk denen adamada çok anlam yükleniyor.

Bizim en büyük sorunumuz dursun denen adam ve yönetimi.Ayrıca en az bunlar kadar suçlu okan buruk.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renkdaş Erden Timur bu camia için büyük bir değerdi. Tüm samimiyetimle söylüyorum bana güven veriyordu Erden Timur varsa hakkımızı kimseye yedirmez diyordum transferde hataları olmuştur ama totale baktığımda fazlasıyla Erden Timur ağır basıyordu. Söylentilere göre şirketleri sıkıntıdaymış İnşallah doğru değildir ve ya doğru ise de tez zamanda işlerini rayına koyar.
Hocam yukarda bir sayfada yanlışlıkla adınıza yazmis gibi olmuş çok özür dilerim

Adımı Dursun ÖzMittelfeld yapsam, ortasaha gelir mi acaba ? Sorun soyadinda olabilir. Boyuna bek alıp,yolluyor adam.

Zalewski transferinde gariplikler var. Bizim heyet Roma'ya gitmeden önce Nekadar bir bonservis beklentisi olduğunu öğrenmemişler mi? Öğrenmişlerse sen göze almışsın ki o tutarı Romaya gitmişsin. Yok eğer öğrenmemişler ve gitmişler ise durum daha da vahim 2 gün kalan transferde kucağa oturturlar.

Nasıl ya, birine ananı .. desek suç ama umarım 8-10 zenci aynı anda validenizi ... demek suç değil mi? O zaman maç topicleri daha bir keyifli hale gelebilir..
Küfür oluyor o yazdığın.

Beddua ve temenniler diyorum. Fiil olarak küfür geçmeyecek şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt