Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim tam kavrayamadığım bir şey var

transfer gittiğimiz ülkede kapalı - zaman faktörü sadece bizim tarafta...neyin son anını beklemece oluyor o zmaan bu iş - ya da bilerek avrupa sonrasına sarkıtıyorlar ya süreçleri ucuzlasın diye - bence %50-%50 akış açısı.

adam tutmuşsa düşündüğü içindir misal - niye daha ucuza versin (kurtulmaya çalıştığı adm değilse )

böyle olunca avrupada trasnfer bitince 3 4 gün içinde finişlenmesi gerekir ön görüşmesi osu busu yapsan.

beceriksizlik - plansızlık burada.

acemilikte - direkt 30M + adamlara gidilip şov amacıyla haber yaptırıp babayı almak.

Futbolculardan sevdikleri es geçersem benim için en sevdiğim 2 kişiden biri Fatih Terim diğeri ise Erden Timur'dur.

bülent korkmaz'ın yokluğu, gs'ın şu anki kupa sayısından bir tane bile kupa eksiltmezdi. mesela hagi'yi gs tarihinden sil, direkt min 2 şampiyonluk ve uefa+super cup'u sil. en basit.

o efsane kadroya ve efsane hocaya denk gelmeseydi, bjk-necip gibi bir hikayesi olurdu max. insanlar bülent'i iyi topçu sanıyor işte.

adamın topçuluk kalitesi: bjk-necip

bülent'e kötü topçu deyince millet omzu sarılı fotosunu paylaşıyor. ne alaka? biz fedakar değil demedik ki? kötü topçu dedik. necip'in de var öyle 100 tane fotosu bjk için tekmeye kafa uzatırken.

yaw işte efsane kadroya denk gelince insanlar onu milan-maldini sanıyor :d

gerçi anadolu takımlarında hocayken gs ile oynadığı maçlarda da gördük gslığını...

Abi allah rizasi için önümüzdeki sene transfer dönemi avrupada ne zaman bitiyorsa bizde de ayni zamanda bitsin. Vallahi billahi bu kadar yoran transfer dönemi görmedim. 3 ayi devirdik ama 6 ay gibi etki etti üstüme
İnsan dert sahibi olur valla. Hatta bizde erken bitsin de şu son dakka transfer politikasından belki vazgeçerler. Reziller.

Hangi diziliş hangi taktik oynarız bilmem ama zırt pırt Musleraya dönmemizden gına geldi bana artıık o da ceza sahasının dışında filan takip ediyor maçları, kaleci olduğunu unutup kendini futbolcu sanmaya başladı sanki doğal olarak.

Abi allah rizasi için önümüzdeki sene transfer dönemi avrupada ne zaman bitiyorsa bizde de ayni zamanda bitsin. Vallahi billahi bu kadar yoran transfer dönemi görmedim. 3 ayi devirdik ama 6 ay gibi etki etti üstüme
Son dönemde doğru düzgün uyuyamıyorum. Mesela uyuyorum 2 saat sonra ben bire telefona bakayım yeni bir haber var mı diye kalkıyorum. Sonra tekrar uyku tekrar kalkış kısır bir döngü dönüp duruyor. Transfer biteceği için en çok buna seviniyorum deliksiz uyku çekeceğim.

Bize sattıkları vitaminsiz jelert yerine adamlar 1.5 milyona oyuncu aldilar ve jelertten iyi olduğu için o vitaminsizi bize itelediler. Benim bek görüşüm hayvan gibi olacak ben lahm tarzini sevmiyorum.biz ne zaman o seviyeye ulaşırsak transfer konusunda başarılı bir kulüp oluruz.

Son dönemde doğru düzgün uyuyamıyorum. Mesela uyuyorum 2 saat sonra ben bire telefona bakayım yeni bir haber var mı diye kalkıyorum. Sonra tekrar uyku tekrar kalkış kısır bir döngü dönüp duruyor. Transfer biteceği için en çok buna seviniyorum deliksiz uyku çekeceğim.
Akşam 7'de Burhan Felek'te kadın voleybol takımımızın Balkan Kupası maçını seyretmeye gidebilirsin. Kafan dağılır.

%1milyon katılıyorum. Dün gece sinirden salonda uyuyakalmisim hanim gece kaldırdı yatağa gittim. Ondan önceki gece yatağın içinde haluklara saydirip forumu okurken uyuyakalmisim telefon yere düşmüş iyiki kırılmamış. Vallahi billahi ne sağlık kaldı ne bişey. Her sene bu işleri azalticam diyorum ama maalesef mümtaz reis gibi evin içinde takılıyorum

Hangi diziliş hangi taktik oynarız bilmem ama zırt pırt Musleraya dönmemizden gına geldi bana artıık o da ceza sahasının dışında filan takip ediyor maçları, kaleci olduğunu unutup kendini futbolcu sanmaya başladı sanki doğal olarak.
Bir ara stoper gibi top dağıtır oldu oyun kurucu ve top be zaman Musleraya dönse 1 2 dakika haybiye boşa gitti örnek yb maçları

böyle bir deadline farkı aslında bizim için muazzam bir fırsat.

bizdeki sorun transfer döneminin bitiş tarihi değil, yöneticilerin yeteneklerinin kısıtlı olması ve gs'ı umursamamaları.

yeter ki kulübünü düşünen, gerçekten senin benim gibi düşünen yöneticilerin olsun.

sen her sene yine planını programını yaparsın, diğer avrupa ülkeleri ile aynı zamanda ihtiyaç transferlerini yaparsın.

ekstra süre zarfında da bir fırsat çıkarsa, baba gibi bonus topçuyu alırsın. icardi gibi, osimhen gibi...

bu aslında bizim için muazzam bir fırsat. bizdeki sorun transfer döneminin bitiş tarihi değil, yöneticilerin yeteneklerinin kısıtlı olması ve gs'ı umursamamaları.

yeter ki kulübünü düşünen, gerçekten senin benim gibi düşünen yöneticilerin olsun.

sen her sene yine planını programını yaparsın, diğer avrupa ülkeleri ile aynı zamanda ihtiyaç transferlerini yaparsın.

o süre zarfında bir fırsat çıkarsa, baba gibi bonus bir topçuyu alırsın. icardi gibi, osimhen gibi...
Abi burası Türkiye. Burda sınava 1 gün kala çalışmak moda. Göt sıkışınca işin ciddiyetini anlıyor insanlarımız. Bilhassa gidip avrupadan daha kısa süre vereceksin. Bak o zaman nasıl düzeliyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt