Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

en başından beri okan hoca ile ilgili ikilemim aslında bu konuya dayanıyor.

işte tam bu noktada okan hoca'nın tam olarak niyetini anlayamıyorum, bu yüzden de kendisine temkinli yaklaşıyorum.

* gerçekten yönetime "saf duygularla" inandı mı?
* yoksa yönetmi savunmasında "yeni maaşının" bir etkisi oldu mu?

eğer 1. seçenek ise, kendisine kızarım fakat doğru yolu bulup özür dilerse, yine destekçisi olurum.

eğer 2. seçenek ise, bu akşam idmanına kalmadan istifasını versin.

Okan hoca çok naif bir adam Fatih Hoca olsa şimdiye kadar 50 kere yönetimi taraftarın önüne atmıştı. Kaybedecekse bu yüzden kaybedecek.

Romano: "Galatasaray ile Chukwuemeka konusunda somut görüşmeler yapıldığından haberim yok. Chelsea her zaman Carney'in kiralık olarak değil, yalnızca satışına onay verebileceğini oyuncuya iletti."

Okan Buruk'un bir sıkıntısı yok.Ligin garanti skor yapan Kerem'i avrupada her türlü iş yapan yapacak olan Zaha'yı ve Ziyech i gönderdi bundan büyük lüks kimsede yok.

Bu saatten sonra gelecek orta sahadan cacık olmaz. Gelmeyi kabul etse Frankfurtun kurtulmak istediği ne olduğu belirsiz Ebimbe diye bir herife 10m üstü bayılacaklardı. 3lü orta saha oynayacağımız için defansif zaaflar o kadar belli olmaz demirbay, berkan vs götürür bir şekilde.

Chelsea and Tottenham remain interested in Lecce's 19-year old defender Patrick Dorgu, who is valued at around £34m.

(Source: Gazzetta dello Sport)

Romano: "Galatasaray ile Chukwuemeka konusunda somut görüşmeler yapıldığından haberim yok. Chelsea her zaman Carney'in kiralık olarak değil, yalnızca satışına onay verebileceğini oyuncuya iletti."

Herif bizle ilgili olumlu tek bir haber yapmıyor diyeceğim de bu beceriksizlerin olduğu yerde adam ne yapsın

15 milyona versinler alalım bu tarz oyunculara verilen paraya acımam gerçi kaç bonservis istiyolar bilmiyorum 25 30 çekiyolardır kesin

Amerikada şu an gece saati olduğu için Roma başkanının uyanmasını bekliyoruz. Hele bir uyansın o zaman göreceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt