Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir cok tuhaf transfer donemi gordum, plansiz, mantiksiz ama bu donemin beceriksizligine 3 sezonu toplasan yetisecek yok.

Oyle bir duruma getirdilerki hem almak icin istenilenden fazla veriyoruz hem elimizdeki oyunculardan kurtulmak icin ustune para veriyoruz...

Taraftar bilet skandalini unutsun diye transferle kapatmaya calistiliar bunu da beceremediler.

Turk futbolun onderligini yapan bir Galatasaray yerine amatorlugun en ust seviyelere cikmis bir durum izliyoruz.

Sampiyon da olsak, UEFA kupasini da alsak, bu yonetim istifaya zorlanmali.. Yaptiklari hic birseye guvenmiyorum hatta takimi ve kulubu 4-5 yil boyu cezalar ve bataklik icine sokacaklarindan endiseleniyorum

Galatasaraylı yöneticiler, Zalewski görüşmeleri için hala Roma'da. Rui için de görüşme yapılabilir.

Diğer ilgilendikleri isim Milan forması giyen Fodé Ballo-Touré olabilir. Galatasaray'dan bir temsilci bu görüşmeyi gerçekleştiriyor.

(@DiMarzio)
Cenker kazığı sokmak için cabaliyor. Kendi transferi için ve tatil içinde gitmiştir milanoya.

Almayınnnnnn lan almayınnn reziller.

Toure ve Rui nedir

Almayın istifa edin masrafları cebinizden ödeyip.

Bu adamları ibra eden üye iki cihanda iflah olmasın.. Böyle kepazelik olur mu yav

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bunlar gidip İtalya’ya otağ kurdular, Roma görüşmeleri diye de cümle aleme haber saldılar, nasıl olsa bi menajer oyuncu getirir bize alırız diye bekliyorlar heralde.

Bu nöbeti de çöpe atalım sinir harbi şeklinde oldu.

Alternatiflere bayılırım

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt