Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.887
- 39.692
- 2.953
Degil, rui en azindan gecen sene birsuru mac oynamis, tourenin toplam kariyerinde kac mac var sankiBallo toure kazigina hazirlikli olun cok rezil bi topcu ama ruiden iyidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degil, rui en azindan gecen sene birsuru mac oynamis, tourenin toplam kariyerinde kac mac var sankiBallo toure kazigina hazirlikli olun cok rezil bi topcu ama ruiden iyidir
Sana tahmini yasakladim kanks. Yapma böyle seyler, sonra oral sevmez bu birseyler biliyor diye ortalilta geziyirBen sadece tahminimi yazdım![]()
YokSana tahmini yasakladim kanks. Yapma böyle seyler, sonra oral sevmez bu birseyler biliyor diye ortalilta geziyir
Direk sözleşme feshedilmeli, seneye de uzamasın sözleşmesi. Adam sadece milli takımında oynamak için form tutma yeri görüyor bizi.
Ziyech de mi patladı
Öneri şikayetinde yazdım dikkate almadılar https://www.gscimbom.com.tr/threads/tebrikler-oneriler-sikayetler.177023/page-294#post-15688011Nevzat 2 saat önce 12ye iş bitti demedi mi? Bu adamlarin yasaklanması için ne olmasi gerekiyor