Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 10 yılda sattıkları 5 adam dışında hepsi gittiği yerlerde yok oldular. Bonservisleri altında ezilip çöp çekildiler.

Mbappe, Tcho, Fabinho, B. Silva ve Tielemans dışındakiler hep silik kaldılar.
O manada demedim yav listedekiler o zamanın manyak topçularıydı yani bu kimdi o paralara gitti denilecek isim yok neredeyse. İşin içinde Monaco olunca zaten fiyat da şişiyor.

Senin dediğine gelince de 5 isim biraz acımasız olmuş. Güncel hallerine bakınca öyle gözüküyor fakat satıldıkları dönemde fayda sağlamadılar/sağlamıyorlar denemez.
Martial şimdi futbolu bıraktı diye 10 seneki halini es mi geçelim? James keza. Hepsi o saydığın isimler gibi olamaz zaten ütopik bir şey.

Bence tam tersi 5-6 isim harici patlayan yok. Disasi, Bakayoko, Lopes falan bunlar direkt çöpe çekildi diyebiliriz. Mendy gittiği sene çaprazı yırttı, ertesi sezon döndü ameliyat oldu, kariyer bitti zaten.

Son düzenleme:
1000037553.webp
Geçen senenin CL son 8'i Burada Astonu herhalde bizim safımızda belki bir ihtimal tutabiliriz diyelim hadi. Onunda kura şansı vardı. Ilk 8 kolay bir hedef değil maliyetlere bakarak uçmayalım.

Cl de görece zayif takımlar inş dep çıkmaz

Şu an en büyük temennim bu yönde

Orta ayar takımlar ve üst segmente yine bi oyun oynuyoruz da fikko takımlara karşı konsantrasyon sorunumuz var

Singo hem istatistik olarak hem videolara bakarak iyi adam gibi, ama bu rakamlar çok yüksek.

singo
kaleci
stoper
orta saha

kalan 3 transfer yapılmazsa hiçbir anlamı yok kaleci alıp kapatırsanız da defolun gidin cidden kimse size 35e sağ bek alın demedi

24/25 sezonu icin zarar aciklamadik mi? Maas giderin bu sene daha da yükselecek gibi. Üstüne transfer gelir gider farki +100 milyon € gececek gibi. Biz bu sene normalde ekstra CL gelirine ragmen , yine baya zarar aciklamaz miyiz?

Üstüne bu kadar para harcayip CL'de basarili olacaginin garantisi bile yok. Hadi digelim 2-3 sene orda varlik gösterip 3. torbadan ciksak ve o zaman kadar borc iyice azalmis ve gelir biraz daha yükseltmis olsak bile, böyle maddi riskli transfer dönemi bana fazla gelirdi.

75e santrafor 35e bek alan takımın hocası o çeyrek finali seveeee seveee oynayacak
Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Şampiyonlar Ligi bambaşka bir yer. Geçen sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan takımlara bakıyorum Barca, BvB, Bayern, Inter, Real, Arsenal, Psg ve A.Vılla

Barca, Bayern, Inter, Real, Arsenal, Psg gibi 1 milyar € piyasa değeri olan takımları bir kenara bırakıyorum kadro kalitesiyle yarışabileceğimiz A.Villa ve BvB her sene 100 mil.8 bonservis ödemesi yapabilen takımlar hatta A.Villa 'nın geçen seneki bonservis harcaması 214 mil.€

Bence bizim hedefimiz senelerce şampiyonlar liginde yer alıp bütçemizi bu takımların seviyesine çıkarmak kadro kalitemiz ile burada olacağımızı göstermek olması gerekiyor. Bu sene illa bir hedef koyacaksam ilk 24 'e kalmak ve bir üst turu görmek için için mantıklı ve oldukça zor bir hedef

Yav bir şampiyonlar ligi kura similatörü yapayım diyorum Psg, Real, Juve, Napoli, Leverkusen, Atletic, Sporting filan geliyor

total

O manada demedim yav listedekiler o zamanın manyak topçularıydı yani bu kimdi o paralara gitti denilecek isim yok neredeyse. İşin içinde Monaco olunca zaten fiyat da şişiyor.

Senin dediğine gelince de 5 isim biraz acımasız olmuş. Güncel hallerine bakınca öyle gözüküyor fakat satıldıkları dönemde fayda sağlamadılar/sağlamıyorlar denemez.
Martial şimdi futbolu bıraktı diye 10 seneki halini es mi geçelim? James keza.

Bence tam tersi 5-6 isim harici patlayan yok. Disasi, Bakayoko, Lopes falan bunlar direkt çöpe çekildi diyebiliriz. Mendy gittiği sene çaprazı yırttı, ertesi sezon döndü ameliyat oldu, kariyer bitti zaten.
Aslında bende gittikleri yerlerde çoğunun beğenilmediğini demeye çalıştım. Yaş itibari ile James ayrı mevzu.

Gidenlerden üst seviye kalan sadece 5 adam var. Diğerleri yok oldu gibi bir şey.

Ama gercekten kadroya bakin 13 oldugumuz sezondan geldigimiz noktaya bakin. Iyi bi kaleci ve genc orta saha ile korkulan takim oluruz avrupada. Gecen yazmistim, düsme mevzusunu bayern yasadi 90larda ondan sonraki senlerde bundesliga ambargo koydular ve avrupada hep basarili olup cli kazandilar kac defa. Bizim yolda buna benziyor sanki. Ins.

Günay
Singo Sanchez Apo Eren
Torreira Lemina
Sane Sara Baris
Osi

Mevcut yedekler
Sallai
Yunus
Icardi
Zaniolo
Jakobs

Apoyu yedege veya zorlayacak bi stoper
Bir os
Lazim
Yunusu 10a atarsak Lemina ya da Sara yedege düssede, bi os daha lazim yinede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt