Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A.Villa ve BvB her sene 100 mil.8 bonservis ödemesi yapabilen takımlar hatta A.Villa 'nın geçen seneki bonservis harcaması 214 mil.€

Transfer gelirlerini baktin mi hic? Aston o sezon 257 milyon transfer geliri elde etmis. Yani 43 milyon kar yapmis. Duranin sürpriz transferini ceksen bile, zararlari 34 milyon civari oluyor. Bu bir, hele Sampiyonlar Ligine katilan PL takimi icin cerez parasi.

Dortmund mesela tam ters bir örnek. Bunlar senelerdir yeni gelir rekoru elde etmeyi basariyorlar. Son 2 senede toplam gelirlerini iki kere 500 milyonun üstüne cekmisler ve transferlerde genelde ödediklerinden fazla gelir elde ediyorlar.

Genc oyunculardan transfer yapan cok oldu bakalim sonraki satışları kac olacak takipteyim. Biz de aliriz umarım. Kafayı kırdık 🙂

Sara yedeğe düşerse sonradan oyuna girip performans vermesi pek mümkün değil gibi.

Ona da ciddi yatırım yaptık bir şekilde mevcut 11'de yer bulmak lazım ama İcardi veya Yunus'un 10 numarada oynadığı bir takımda arkayı ancak Lemina tarzı adam ile tutabiliriz.

Ligde yine özellikle iç saha maçlarında derbiler hariç Sara-Torreira orta sahası olabilir ama Avrupa'da delik deşik ederler.
Singoyu sağ beke yerleştirirsek ligde derbiler hariç leminaya hiç gerek yok

Torreira sara
Sane yunus barış
osimhen

Devam etmek en mantıklısı

Ekran Alıntısı.webp

3.5 ay sonra şöyle bir şey var ve bizden giden 3 oyuncu da kupanın kafa takımlarında oynuyor.

Senegal, Fildişi, Nijerya :crushed:

Umarım şu kısmı öncelikle sakatlıksız ve bu oyuncular yokken min. puan kaybı ile atlatırız.

Geçen sene Sanchez, Lemina, Barış ve Osimhen ile ligin çok üzerinde bir atletizmimiz vardı. Bu herif de eklenince acayip bir şey izleyebiliriz ha.
Hem atletizm hem de fiziksel güç bir arada. Eren, Jakobs, Sallai de bu anlamda epey artı katabiliyor. Çok para ödemeye karşı olsam da bu tarz profillere yönelmeyi destekliyorum.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Singo için 30 vermemiz City'e dert olur mu bilmem ama 25 istedikleri Ederson'u bir yerlerine monte etmeleri için bir msj oldu

Paramız var ama vermiyoruz 25, uzayın demiş olduk

4-5 bölgeye transfer lazımken bir oyuncuya 30 m euro bonservis verecek kadar zengin olduğumuzu düşünmüyorum. Bi kaç seneye sıkıntı çıkar gibi.

biz bilmiyoruz sanki 1 milyarlık takı
Damlamışsınız hemen "en az çeyrekçiler tarikatı" olarak... Top 5 ligden 22 takım var CL'de... Üstüne Hollanda-Portekiz takımları var... Hele bir ilk 24 yapalım da önce...

o adamlar 1 gelirle 10 harcamıyor

başka bir dünyada mı yaşıyoruz

şampiyonluk geliri 8 milyon euro olan takımın maaş bütçesi 120 milyona dayandı

muhtemelen transfer harcaması da -100 milyon olacak

var mı bir örnek daha buna

ne güzel dünya ya kopenhag prag young boys üzerinden geçsin 10da 1 bütçeyle sonra 150 milyon daha harca ama hedefin yine bu takımları geçmek olsun

Singoyu sağ beke yerleştirirsek ligde derbiler hariç leminaya hiç gerek yok

Torreira sara
Sane yunus barış
osimhen

Devam etmek en mantıklısı
Aslında bende onu demeye çalıştım ama az süre verip bir anda Lemina'yı Avrupa'da sahaya atarsak sıkıntı olur gibi geliyor.

Bilmiyorum valla gerisi hocaya kalmış. İnşallah bu sene Avrupa'da iyi bir performans alır da üstündeki yaftaları kaldırır.

o zaman da maks maaşını ve bonservisini adım adım artıracaksın veli

20 milyon bonservis rekorundan 75 milyona 4 milyon mertensin maaşından 10 milyon sane maaşı 21 milyon osimhen maaşına geçerken adım adım demedik
başarı ile para harcamak arasında öyle bir korelasyon yok. ne kadar öyle olduğunu düşünsen de. sorry.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt