Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her bölgende iyi oyuncu olmalı, Sanchez Singo ile defans kurup beke Sallai koyamazsın. CL'de Sallai ile oynayamazsın abi. Elmalı bile şüpheli. Kaleci ve Singo hariç ilk 11'e en az 2 transfer lazım. Lemina ve Torreirayı yedekleyecek en az bir isim daha lazım. Sara ise yedek bile olamaz gitsin Rio'da plaj futbolu oynasın, bu ağırlıkla Tr'de bile sırıtıyor

Donnarumma

Transfer - Sanchez - Singo - Appleton

Torreira - Lemina

Younes - Transfer - Sane

Osimhen

Doğru ama son 16'da rakibin de önemli. Liverpool, Barca, Madrid, Bayern filan gelirse şansımız çok çok az. Schalke gibi şanslı kura lazım

İlk 8'e giremeyeceğimizi düşünürsek sadece son 16 değil, ondan önceki play-off'taki rakip de önemli... Hatta direkt lig aşaması fikstürü bile çok önemli yani...

"En az çeyrek" diyenler:

Arsenal, Liverpool, Chelsea, M.City, Bayern, PSG, R.Madrid, Barcelona'dan hangisi yerine son 8'e kalmamızın "doğal ve beklenen sonuç" olduğunu da söyleyiversinler. Bakın daha Tottenham demedim, A. Madrid demedim, Inter demedim, Napoli demedim... Juve-Newcastle-Dortmund falan hiç demedim

Batık bitik jk Orkun malına 25 küsür veriyo, hiçbir başarısı olmayan ifb ne idüğü belirsiz saçma sapan adamlara 25 küsür veriyor batmıyor da , 30 milyona biz topçu alınca mı batacaz. Bide 20-25 milyon satış yaptığımız senede he.
Bıtakın bu hesabı kitabı ite köpeğe malzeme vermeyin, var paramız veriyoruz.

Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Şampiyonlar Ligi bambaşka bir yer. Geçen sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan takımlara bakıyorum Barca, BvB, Bayern, Inter, Real, Arsenal, Psg ve A.Vılla

Barca, Bayern, Inter, Real, Arsenal, Psg gibi 1 milyar € piyasa değeri olan takımları bir kenara bırakıyorum kadro kalitesiyle yarışabileceğimiz A.Villa ve BvB her sene 100 mil.8 bonservis ödemesi yapabilen takımlar hatta A.Villa 'nın geçen seneki bonservis harcaması 214 mil.€

Bence bizim hedefimiz senelerce şampiyonlar liginde yer alıp bütçemizi bu takımların seviyesine çıkarmak kadro kalitemiz ile burada olacağımızı göstermek olması gerekiyor. Bu sene illa bir hedef koyacaksam ilk 24 'e kalmak ve bir üst turu görmek için için mantıklı ve oldukça zor bir hedef

Yav bir şampiyonlar ligi kura similatörü yapayım diyorum Psg, Real, Juve, Napoli, Leverkusen, Atletic, Sporting filan geliyor

Aklın yolu bir amaç bu olmalı. Ligde de her sene şampiyon olmalıyız. Fb ile şampiyonluk farkı 10 olana kadar ara açılmalı.

Her bölgende iyi oyuncu olmalı, Sanchez Singo ile defans kurup beke Sallai koyamazsın. CL'de Sallai ile oynayamazsın abi. Elmalı bile şüpheli. Kaleci ve Singo hariç ilk 11'e en az 2 transfer lazım. Lemina ve Torreirayı yedekleyecek en az bir isim daha lazım. Sara ise yedek bile olamaz gitsin Rio'da plaj futbolu oynasın, bu ağırlıkla Tr'de bile sırıtıyor

Donnarumma

Transfer - Sanchez - Singo - Appleton

Torreira - Lemina

Younes - Transfer - Sane

Osimhen
larry aplleton'u hatırlar mısın? (hastasıydık ya o dizinin :/)

Hani olurya kagit uzerinde 22 ama yuzune bakinca 30 dersin. Bunda oyle birsey yok. Bildigin 20'li yaslarda cok net.
Adminim, bu sacma yas muhabbetine alinabilecek bir onlem yok mu? Biraz irkci bir durum gibi geliyor bana. Artik oyuncunun yuzune falan da bakilmiyor, direkt "Afrika'li mi? yapistir en az 5 yas" durumuna dondu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt