Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.371
- 18.549
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akademileri çok iyi yaChelsea de her pozisyonda en az 5 tane oyuncu vardir zaten
Neden 9 m euroya yolladıklarını pek anlamadım böyle bir potansiyelse. Beni tek kaygılandıran Monaco döneminde neredeyse sağ beki yok, umarım çevikliğinden ve staminasından çok kaybetmemiştir.lisede 2 ay torino geçmişim var , yanında kaldığım arkadaşa sordum singo yu .
kazma bir bek olarak asla düşünmeyin yeni " Maicon " olarak piyasaya çıktı dedi , herkes onun gibi olacağını düşünürken stopere çekilmesi sürpriz olmuş onlar içinde
juve çok istemiş zamanında ama aynı şehrin takımı oldukları için satmamışlar.
Bissouma her turlu alinmali alooooo

Barış durumu yüzünden bana da öyle geliyor.Hakan Çalhanoğlu'nu alma ihtimalimiz doğabilir
Muhabirlerimiz gerizekali resmenBu ne sacma bir plan ya
Her iki ihtimalde Bissouma geliyor zaten
![]()
Sorun şu ki yedek kalitesinin yüksek olmaması birden fazla mevki yedekleyen ilk 11 oyuncularının kıymetini arttırıyor.Barışın mücadele gücü hariç abartıldığı kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray Barışsız da şampiyon olur. Avrupa'da başarı için de Barış gerekli değil. Takım oyunu gerekli 2000'deki gibi. Geçen sene Osimheni delirttiği saçma sapan en az 10-15 maçı vardır herifin. 40 milyon bu kadar vasat teknikli biri için uçuk para.
Barış ve Osimhenle çıktığın her maçta rakip defansla fiziksel olarak kapışırsın, Barış da Osimhen de hazırlayıcı adamlar değiller, zorlayıcı, denge bozucu adamlar.Barışın mücadele gücü hariç abartıldığı kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray Barışsız da şampiyon olur. Avrupa'da başarı için de Barış gerekli değil. Takım oyunu gerekli 2000'deki gibi. Geçen sene Osimheni delirttiği saçma sapan en az 10-15 maçı vardır herifin. 40 milyon bu kadar vasat teknikli biri için uçuk para.
40 milyon verildiği nereden çıktı.Barışın mücadele gücü hariç abartıldığı kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray Barışsız da şampiyon olur. Avrupa'da başarı için de Barış gerekli değil. Takım oyunu gerekli 2000'deki gibi. Geçen sene Osimheni delirttiği saçma sapan en az 10-15 maçı vardır herifin. 40 milyon bu kadar vasat teknikli biri için uçuk para.