Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lisede 2 ay torino geçmişim var , yanında kaldığım arkadaşa sordum singo yu .

kazma bir bek olarak asla düşünmeyin yeni " Maicon " olarak piyasaya çıktı dedi , herkes onun gibi olacağını düşünürken stopere çekilmesi sürpriz olmuş onlar içinde

juve çok istemiş zamanında ama aynı şehrin takımı oldukları için satmamışlar.
Neden 9 m euroya yolladıklarını pek anlamadım böyle bir potansiyelse. Beni tek kaygılandıran Monaco döneminde neredeyse sağ beki yok, umarım çevikliğinden ve staminasından çok kaybetmemiştir.

Bu takıma ederson yakışır. Barış kalmalı zaniolo postalanmalı bissouma gelmeli benim için müthiş kapanış bu olurdu.

Barışın mücadele gücü hariç abartıldığı kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray Barışsız da şampiyon olur. Avrupa'da başarı için de Barış gerekli değil. Takım oyunu gerekli 2000'deki gibi. Geçen sene Osimheni delirttiği saçma sapan en az 10-15 maçı vardır herifin. 40 milyon bu kadar vasat teknikli biri için uçuk para.
Sorun şu ki yedek kalitesinin yüksek olmaması birden fazla mevki yedekleyen ilk 11 oyuncularının kıymetini arttırıyor.

Barış tek başına takımın %30'unu yedekliyor.

Bu sene kalması elzem. Bir gole bir asiste, taraftara bir özüne bakar.

Last dance...

Barışın mücadele gücü hariç abartıldığı kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray Barışsız da şampiyon olur. Avrupa'da başarı için de Barış gerekli değil. Takım oyunu gerekli 2000'deki gibi. Geçen sene Osimheni delirttiği saçma sapan en az 10-15 maçı vardır herifin. 40 milyon bu kadar vasat teknikli biri için uçuk para.
Barış ve Osimhenle çıktığın her maçta rakip defansla fiziksel olarak kapışırsın, Barış da Osimhen de hazırlayıcı adamlar değiller, zorlayıcı, denge bozucu adamlar.

Bu ikiliyle ligde her maça 1-0 önde başlarsın, Avrupa’da kapanan takıma karşı değil ama açık oynayan takıma da aynı etkiyi yaratırlar.

Bissouma her türlü geliyo

Genç kaleci ve genç sagbek aldığında bile

Fiziksel durumu veya kulübuyle sorunları zaten bilinen bisey

40 milyon verildiği nereden çıktı.

30 verilmiş bonuslar ile 35.

Bize kalan 24 milyon euro ve bu paraya bir kaç gün kala yerine kimse alınmaz. Barış da gittiğiyle kalır.

gidin 30-50 milyon arasına herhangi istediğiniz kanadı getirin barış'ın yerine koyun %80-90ı barışın yaptığı etkiyi yapamaz

yüzü eskiyince değer bilmeme mevzusu baydı artık gerçekten, brezilyadan no name adam gelse 2 video izleyip yunusu barışı kesecek insanlar komedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt