- 3 Temmuz 2012
- 134.211
- 80.993
- 5.198
singo ortasahaymış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birinci sayfadayim geliyorum
Her şey kura şansı.İlk 8'e giremeyeceğimizi düşünürsek sadece son 16 değil, ondan önceki play-off'taki rakip de önemli... Hatta direkt lig aşaması fikstürü bile çok önemli yani...
"En az çeyrek" diyenler:
Arsenal, Liverpool, Chelsea, M.City, Bayern, PSG, R.Madrid, Barcelona'dan hangisi yerine son 8'e kalmamızın "doğal ve beklenen sonuç" olduğunu da söyleyiversinler. Bakın daha Tottenham demedim, A. Madrid demedim, Inter demedim, Napoli demedim... Juve-Newcastle-Dortmund falan hiç demedim
Bilmiyorum tabi benim fikrim bu. Erden Timur'un fikirlerinden biriydi sosyal medya üzerinden uluslararası pr vs iyi de işledi.Bize çalıştığını sanmıyorum. Gs'nin popülerliğinden reyting kasmak için yaptı. fb mevzusu ise o maşa kankası üzerinden dönüyor
Singoyu sag bek diye mi aldik biz simdi ?
30a mukemmel oynayan Boeyi sat ustune jelerte 9 ver (frankowskiyi saymiyorum parasini cikardi) sonra 35e Singoyu al ..
Gercekten muazzam bir planlama oldu
O çok uzun bir süre zaten, GS tarihinde ilk defa tüketici taraftar kitlesi oluştu, bunu olabildiğince işlemek lazım.Benim anlatmaya calistigim iki uc sene sampiyon olamazsak hem sponsor, hem stad hem de store gelirleri cok duser. CL'den bagimsiz...
paketler dagıtıma çıksın bakalım millet birbirinden görünce belki alırOsimhen paketlerini satmayı bile beceremediler sanki. Hemen söndü tanıtımları.
Bizim başkan daha geçen çıktı kaleci işi biraz sürpriz oldu, Muslera'nın bu sene de kalmasını bekliyorduk gibi açıklamalar ile saçmaladı. Ben ondan sonra anladım ki işler sarpa sardı, planları tutmadı.Etmeleri lazimdi cunku temmuz basindan beri aslinda var o muhabbet.
Vaziyet su ko
City: 1 kalecisini geri aldi, eskisi yedekte hazir
Utd: onanadan cikacak, altay idarelik , kaleci alacak
Biz: muslera gitti, gunay altay gibi, kaleci alacagiz
Ve komedi kismi donnaruma boşta. Maas talebini indirmedigi surece de ortada kalacak gibi
Bi stoper yerine Fransa'dan 6-8,10 oynayan 2 tane potansiyelli oyuncu alamaz mıyız ? Ağabey bunlar neyin peşinde van dijk olsa o paralar verilmez yav35 milyonmu?!?!?!?!?
yuhhhhhhhhhhhh
Wilfried Singo, Galatasaray'a gidiyor. Monaco, bu transferden bonuslar hariç 28 milyon euro kazanacak. (L'Equipe)
bavullarini toplamis yeni aslan, geliyor.
30 değil 28 milyonmuş :Wilfried Singo, Galatasaray'a gidiyor. Monaco, bu transferden bonuslar hariç 28 milyon euro kazanacak. (L'Equipe)
bavullarini toplamis yeni aslan, geliyor.