Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real ucuza verdi cunku geri satin alma opsiyonlari var 9 milyon euro'ya.oha Como 8m a Nico Paz ı almış bu sene
Zaten senede 10 maçı garantilersek genç oyuncu transferi daha kolaylaşır.Ben de onu diyorum. GS'nin hedefi ilk 24 içinde olmak CL'de ondan sonrası kuraya göre konuşulur. Geçen sene City, Psg az kalsın 24 dışında kalacaktı. Hedefimiz her sene CL'de olmak ve ilk 24 içinde kalmak olmalı.
Senide bozdular sonunda maliyetten bağımsız yeter ki transfer olsun'a gelmişsin.Guzel, yarin devami gelsin hadiii.
Her şey kura şansı.
Istediğim tarza fikstür gelirse ilk 8 bile yapabiliriz. Gidip 4. torbadan Newcastle filan çekersek 24 bile gelmeyebilir
insta profiline bakarsak mağara yok gibi görüküyor küçük burda resmen
Cok para ama her zamanki gibi hayirli olsun demek duser. Insallah bonservis ve maasin altinda ezilmez.Wilfried Singo, Galatasaray'a gidiyor. Monaco, bu transferden bonuslar hariç 28 milyon euro kazanacak. (L'Equipe)
bavullarini toplamis yeni aslan, geliyor.
Az once sosyal medyada her takimin kac transfer yaptiklarini gosteren bir haber gordum, millet 7-10 tane oyuncu almis falan biz daha 2 oyuncu almisik. Soyle bakinca kafa dank etti, biz napiyoruz dedimSenide bozdular sonunda maliyetten bağımsız yeter ki transfer olsun'a gelmişsin.![]()
Bravo reis demografi uzmanısınDedik bunlari. Cocugun suratindan, sivilcelerinden anlasiliyor yaṣinin dogru oldugu
Yüzde 50'si real'deoha Como 8m a Nico Paz ı almış bu sene
pardon geçen sene
ne zaman geliyor karşılayalım yıllar sonra iyi topcu geliyor defansaWilfried Singo, Galatasaray'a gidiyor. Monaco, bu transferden bonuslar hariç 28 milyon euro kazanacak. (L'Equipe)
bavullarini toplamis yeni aslan, geliyor.
Dermatolojidir belki de.Bravo reis demografi uzmanısın