Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 8 sınırı 16 puan... 5 galibiyet 1 beraberlik... Ben en kolay fikstürde bile çok olası görmüyorum... İçeride oynayacağın maç sayısı 4 yani... Ara ara kura denemeleri yaptık işte forumda gündem oldukça... 5G 1B yapacak fikstüre hiç denk gelmedim sanki... Unutmuş olabilirim... Belki çok aşırı şanslı bir kurada olabilir...
Mesela 1. torba Sporting evinde Napoli deplasman
2. torba Juve deplasman Benfica evinde
3. torba kim varsa artık veya geçen seneye göre Leipzig deplasman PSV evinde
4. torba Bratislava deplasman Kızılyıldız evinde
Diyelim Singo, Akanji, orta saha ve 10 geldi.
4. torba 6 puan
3. torba 4 veya 6 puan
2. torba 3 veya 4 puan
1. torba 3 veya 4 puan

o.saha samp ligine yetismiyosa lig için adam almaga gerek yok

o.saha yi zorla aldirmak lazim

100 milyon dan fazla para harcayacaz tek hamle cöp edecek herseyi

Boey'i sattıkları gün yerini dolduramayacaklarını yazmıştım ha ben 30 milyon €'ya satacaklarına ihtimal de vermemiştim.

Boey'in tavrından ötürü Bayern ucuza kapatacak sandım ama günün sonunda iyi direndik ve makul fiyata sattık.

Fakat asıl sen Boey'i sattıktan sonra ne yaptın orası artık bizim ilgileneceğimiz taraf.

Aurier getirip sağ bekte Kaan ile idare ettin. Ligi aldın ama UEFA'da saçma bir kırmızı ve 4/1 maaş bütçesine sahip takıma elendin.

Peki o Boey'i sattığın devre arasında hangi sağ bekler transfer yapmış?

Belçika'dan Munoz, sadece 8 milyon € C. Place gitmiş. Bu sadece bir örnek yine bulursun aynı dönemde giden adam.

Şimdi sattığın Boey kadar para harcayıp üstüne bir de 5 milyon € civarı maaş vereceğin adam ile 1.5 yıl sonra eksiğini kapatıyorsun.

Bana göre burada bir sorun var. Hem harcanan para olarak hem maaş bütçesi olarak. Neyse bunları yazıyoruz da sanki ne oluyor?

Gidiyorlar yine 20-30 milyonluk oyunculara talip olup 5 milyon € maaşla sözleşme yapmaya çalışıyorlar.

singo sağ-bek için mi alındı cb mi o kısmını tam anlayamamaktayız

Sıralama şöyle olmuş

Zaha: Git de mabadında meşale patlatsınlar
Drogba: Git aslanım pişman olmazsın, Mou babama selam söylemeyi unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt