Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.252
- 23.014
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam abiYanliz seneye de bu kaleci bollugunu bulamayiz bu piyasada benden söylemesi
+ 4 sene Süperligde Galatasaray'dan başkasına satılamaz maddesi.Singo için 70 m euro serbest kalma bedeli yazdırılsın.
Mesela 1. torba Sporting evinde Napoli deplasmanİlk 8 sınırı 16 puan... 5 galibiyet 1 beraberlik... Ben en kolay fikstürde bile çok olası görmüyorum... İçeride oynayacağın maç sayısı 4 yani... Ara ara kura denemeleri yaptık işte forumda gündem oldukça... 5G 1B yapacak fikstüre hiç denk gelmedim sanki... Unutmuş olabilirim... Belki çok aşırı şanslı bir kurada olabilir...
Yok inat ettim. O hep gelmelihere we gocu fenerliye cok güvenme dostum
Sence kimi alalım Kemal'im?Yanliz seneye de bu kaleci bollugunu bulamayiz bu piyasada benden söylemesi
@Sağ bek oynayabilen stoper adaya veda eden sen oldun. Hayatında başarılar dileriz@Stoper oynayabilen sağ bek hayırlı olsun
günayı yedeklerdi bize gelse kötü oldu
Pena çöpünün boşta olmasından rahatsızdım şükür gitmiş.
O zaman maaşı biraz daha düş kralWilfried Singo: "Didier Drogba, ülkemde hayaller kurdurdu. O ülkemin efsanesi, harika bir oyuncu. İdol." (Mart 2024, The Athletic)
penayı mı seviyor yoksa
Sağ bek yüksek ihtimalle.singo sağ-bek için mi alındı cb mi o kısmını tam anlayamamaktayız
Singo için 70 m euro serbest kalma bedeli yazdırılsın.