Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo şutlayıp sancho ile ofansı güçlendirme fikri çık aklımdan.
Kalan transferlerde de kaleci dahil hepsi u23 yapıp geçeceksin.

Ay uy jelert ve yusuf kaldı zaten +2 kural dye düşünenin de kabilesine söverim

Tamam işte 1 boşluk oluyor bende onu diyorum. Lammens yada bissoumadan biri yazılabilir. Yani Beraldo da sıkıntı yok.
Arkadaşım nasıl 1 boşluk oluyor?

Yusuf ve Jelert'i çıkıyon, Beraldo ve Lammens yazıyon. U23.

Cuesta çıkıyon, Bissouma yazıyon.

Kimse burada Sanco'yu istemiyor ama son gun Turkiye'ye gelebilir cunku kimse almadi henuz.
Barış bu kafada devam edecekse ben isterim Sancho 'yu işin açıkçası. Özür diyelip takıma katılacağına daha hala takımdan gitmek istediği Okan Hoca 'yla konuştuğu söyleniyor. Barış 'ı satıp yarı parasına Sancho 'yu ekleyebiliriz

Şaka maka Mainoo gelmez mi.? Mainoo+Restes veya o Belçikalı eleman gelse. Tabii Mainoo sakat değilse. Chelsea’den Lavia da olur.Barış’ın durumuna göre de Lookman çeksek.

Barış bu kafada devam edecekse ben isterim Sancho 'yu işin açıkçası. Özür diyelip takıma katılacağına daha hala takımdan gitmek istediği Okan Hoca 'yla konuştuğu söyleniyor. Barış 'ı satıp yarı parasına Sancho 'yu ekleyebiliriz
Bugun/yarin Sancho'yu 10-15 milyon euro'ya birakacak United. Baris'tan net 35 gelirse 20 milyon euro cepte kalir.

1-Singo
2- Sanchez
3- Sallai
4- Jakobs
5- Torriera
6- Lemina
7- Sara
8- Bissouma
9- Sane
10 - Osimhen
11- İcardi
12- Zaniolo

+1 Lammens
+2 Beraldo

Cuesta, Jelert ve Yusuf'u gönderip, Bissouma, Lammens ve Beraldo'yu ekleyince böyle oluyor işte 12+2.

Neom masadan kalktı diyorlardı bakalım ne olacak. Kerem gibi son gün 10-12 milyon gibi saçma bir teklif getirmezler umarım Avrupa takımlarından.

Bissouma bekletme ihtimali bence Barıştan dolayı.

bu gitmek istediği için kalede edersona gidilirse kanat için yabancı kontenjanı kalmayacak bu sefer.

barışı giderse kaleye lammens ve kanata yabancı alacaklar çok büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt