Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.613
- 17.292
- 2.073
Solo il chelsea diyenlerden o da.Ulan Garnacho 40a gitti be
keşke biz vereydik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solo il chelsea diyenlerden o da.Ulan Garnacho 40a gitti be
keşke biz vereydik
Arkadaşım nasıl 1 boşluk oluyor?Tamam işte 1 boşluk oluyor bende onu diyorum. Lammens yada bissoumadan biri yazılabilir. Yani Beraldo da sıkıntı yok.
Restes daha uygun kaçabilir bize. Daha tecrübeli. 2 yaş daha genç, daha hızlı.lammens gel koçum ahımızı almak istemezsin
Barış bu kafada devam edecekse ben isterim Sancho 'yu işin açıkçası. Özür diyelip takıma katılacağına daha hala takımdan gitmek istediği Okan Hoca 'yla konuştuğu söyleniyor. Barış 'ı satıp yarı parasına Sancho 'yu ekleyebilirizKimse burada Sanco'yu istemiyor ama son gun Turkiye'ye gelebilir cunku kimse almadi henuz.
yine mi ya
Bissouma ile anlasma çoktan tamam jakobs
Sağlık raporuna bakilyo
Ayriyeten rabiot kovalıyor
Mainonun bonservisini öğrendik
Bugun/yarin Sancho'yu 10-15 milyon euro'ya birakacak United. Baris'tan net 35 gelirse 20 milyon euro cepte kalir.Barış bu kafada devam edecekse ben isterim Sancho 'yu işin açıkçası. Özür diyelip takıma katılacağına daha hala takımdan gitmek istediği Okan Hoca 'yla konuştuğu söyleniyor. Barış 'ı satıp yarı parasına Sancho 'yu ekleyebiliriz
Çünkü işine gelen haberlere inanır gelmeyen haberlere inanmaz laftan anlamayan bir kişiliği varHocam sen neden sürekli Forlan çoktan bitti, Maicon'un eli kulağında diyen Ertem gibi takılıyorsun?