- 15 Aralık 2011
- 17.927
- 7.018
- 1.373
Neden?Oynatıyorlardı sankiŞu berat lusu geri çağrısınlar ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden?Oynatıyorlardı sankiŞu berat lusu geri çağrısınlar ya
Benfica salak 2 takım sayesinde Kerem 32,5 doğruysa 62,5 milyon kaldırdı…Fenerbahçe'den bize para geldi
Elhamdülillah mi demeliyiz bilemedim
Diğer arkadaş gelmek için can mı atıyormuş?Donna gelirim dedi de biz mi almıyoruz
Aslinda o bizim sayemizde oldu hatta gedsondan da iyi kazandilar. Jkiymiz bizle yarisacak diye arsa marsa birakmadi. Yakindir kepenkleri indirmeye.Benfica salak 2 takım sayesinde Kerem 32,5 doğruysa 62,5 milyon kaldırdı…
Hayır da öyle bir yazmışsın ki Donna gelmek istiyor biz almıyoruz, Lammens istiyoruz.Diğer arkadaş gelmek için can mı atıyormuş?
Ağzına baklava vermişlerdirAldigim duyumlara göre keremi febeye iten bir güç varmış
O fbli muhabirlerin söylediği değil mi22.5+2.5
27.5+5 diyorlar
Yazdığımda abartı var tabii ki ama her türlü rezillik.Dusme korkusu hic yasamadilar. dusme hattiyla 17 puan fark vardi aralarinda.
Suan Portekiz'de 25 olarak haber geciyor, o dedigin rakamin kaynagi ne? Osman Altunterim ise onun birsey bildigini daha hic gormedim.O fbli muhabirlerin söylediği değil mi
Çok kalabalık orta sahalı ve defansif kurgulu bir takımda derin oyun kurucu olarak oynuyor, bizim sistemde pestili çıkar yeteneklerinide sergileyemez anlamında dedim sayın Onur mourinho. Bize Torreira yanına arkasına ağır işçi lazım o adam Hakan değil.Abicim biz nasıl üst düzey (!) bir oyun (!) oynuyoruz ki Hakan bile yetersiz gelebiliyor acaba ya. Bıkmadınız mı şu ezber yorumlardan.
Hakan Türk hariç nereli olsa vatandaşları tarafından her yerde kral ilan edilirdi ki ediliyor da zaten, sadece biz Türklere kendisini beğendiremedi. İnanılmaz bir şey bu. Asla anlayamacağım bu yorumların nasıl çıktığına. Italya'nın en büyük 3 kulübünün 2'sini feth eden adama Mustafa S. muamelesi çekiliyor Türkler tarafından.![]()
25m€ bir kaleciye vereceksek Donna'ya verelim diyorum, bizi kabul eder etmez o başka şey. Yoksa şu an ne olduğu belli olmayan genç bir kaleciye 25m€ vermenin mantıklı bir izahı yok, Günay'dan formayı alıp gönül rahatlığıyla bu adama verebilecek miyiz?Hayır da öyle bir yazmışsın ki Donna gelmek istiyor biz almıyoruz, Lammens istiyoruz.
Lammens gelmem diye kesin bir yanıt vermemiştir ayrıca, öyle olsa uğraşmazdık. Önceliği İngiltere deniliyor. Manu teklif vermese bize çoktan okey verirdi.
Ya ben gidene kızmam, umrumda olmaz ama abisi mi kardeşi mi kuzeni mi her neyse artık hadsizlik yaparak bize "Galatasaraylılık" öğretmeye çalıştığını unutamıyorum. Bu nedenle sosyal medya da o kişi için zorbalık yapmalıyız.Keremin karaktersizligini ve sinsiligini soyle ozetleyeyim. Transferi kesinlesene kadar Galatasaray ile ilgili paylasimlari kaldirmadi. Bi ihtimal yatarsa transfer ilerde bizede yanlayacakti.
Yunus bununla ilisigini kesmezse o stada adimini atmasin. Hadi bakalim gorcez