Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyedika ya 20 kusur vereceğine silas andersen Eric martel gibi isimlere ver parayi, onceligin en azından direk pahali olan oyuncu olmasin.

Son düzenleme:
barışta kafa varsa keremin nasıl jöle kıvamına geldiğini görüp yaptığı saçmalıklardan vazgeçer

Ederson gelecek muhtemelen. Al Nassr teklifinin düzmece olduğu belliydi.

25m€ bir kaleciye vereceksek Donna'ya verelim diyorum, bizi kabul eder etmez o başka şey. Yoksa şu an ne olduğu belli olmayan genç bir kaleciye 25m€ vermenin mantıklı bir izahı yok, Günay'dan formayı alıp gönül rahatlığıyla bu adama verebilecek miyiz?
Baştan oyuncuyu yokladık hayır cevabını aldık, Donna sıcak baksa kulübe teklif verirdik zaten, iş oraya kadar ilerlemedi ki.

Lammens için ise ne olduğu belli olmayan bir kaleci denmez ama 25 vereceksek dönem başında niye Petrovic için 20 çok diye vazgeçtik denilebilir. Hocanın deneyimli kaleci açıklamaları da var. Ederson istediği de açık.

Lammens, Günay'dan da formayı her türlü alır. Sabırsızlıkla gelen taraftar baskısında formayı kaptırır mı, izlemedim bilmiyorum.

Abi ne Edersonu ya Bissouma ve Lammes ya da genç kuralına uygun bir yabancı çek getir, bu orta saha ile bu CL nasıl geçecek. Ki vefa, cart curt, 3 senedir şampiyon olurken kadroda vardı muhabbeti ile Bardakçı oynamaya devam etsin bakalım CL'de oraya da ekstra adam lazımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt