Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin komiği ayıp olmasın diye sonda yazdığı Lille bunu bedelsiz kiralamak istemiş ve maaşın tamamını da vermem demiş. Onu da yazsa en azından bir haber niteliği taşırdı twit.

Fb haberlerinde çok belli ediyor para yediğini de bizim ülke dışında dikkat eden yoktur. Başka takımlara da yapıyordur bunu muhakkak, biz fb olunca anlıyoruz.

Erden zamanı bize de çalıştı şimdi yalan olmasın, hatta fb bizden bunu da kopyaladı :asd:
Bize çalıştığını sanmıyorum. Gs'nin popülerliğinden reyting kasmak için yaptı. fb mevzusu ise o maşa kankası üzerinden dönüyor

bu özgüveni cl maçlarında dayak yediğimizde de görmek isteriz yiğidim
O günü düşünüp bugünden mutsuz olmak pesimistlerin işi. Kurusel ısınma su kaynaklari cart curt surda kaç sene keyif süreceğimiz belli değil anda kalın biraz olumlu düşünün yeter. Clde sicar miyiz banane kardeşim sicarsak yollariz hocayı olur biter

biz bilmiyoruz sanki 1 milyarlık takı

o adamlar 1 gelirle 10 harcamıyor

başka bir dünyada mı yaşıyoruz

şampiyonluk geliri 8 milyon euro olan takımın maaş bütçesi 120 milyona dayandı

muhtemelen transfer harcaması da -100 milyon olacak

var mı bir örnek daha buna

ne güzel dünya ya kopenhag prag young boys üzerinden geçsin 10da 1 bütçeyle sonra 150 milyon daha harca ama hedefin yine bu takımları geçmek olsun

Az önce de sordum. Çeyrek final demek son 8 takım arasına girmek demek

Liverpool, Arsenal, M.City, Chelsea, Bayern, PSG, R.Madrid, Barcelona... 8 takım... Sen ilk 8'e gireceksen bunlardan biri giremeyecek demektir. Hangisini geçemememizi başarısızlık sayıyorsun? Daha üstüne Inter, A.Madrid, Napoli, Tottenham, Newcastle, Juve, Dortmund bilmemne var... Kopenhag-Young Boys bilmemne değil mevzu kısacası...

Maaş bütçemizin bu takımlara kıyasla gücümüzü yansıtmadığını da biliyor olman lazım çünkü biz eşdeğer oyunculara EPL'ye bile kıyasla daha çok maaş veriyoruz. Diğer liglere kıyasla hepten... Bu takımlar aynı seviye oyuncuları 3-4'e oynatıyorsa biz 5'e 10'a oynatıyoruz... Yani senin maaş bütçen 120m ise bile aslında EPL standartlarına göre olsa olsa 60m maaş bütçelik kadrosun. Sen bazı oyunculara EPL standardınakıyasla astronomik paralar verdin diye kadron aynı seviyeye çıkmıyor...

O günü düşünüp bugünden mutsuz olmak pesimistlerin işi. Kurusel ısınma su kaynaklari cart curt surda kaç sene keyif süreceğimiz belli değil anda kalın biraz olumlu düşünün yeter. Clde sicar miyiz banane kardeşim sicarsak yollariz hocayı olur biter
15 milyondan fazla bonservis harcadığımızda kriz geçiriyorum.
ben marek heinz transferiyle mutlu olmuş insanım. bana bunlar fazla.

Singoyu sag bek diye mi aldik biz simdi ?
30a mukemmel oynayan Boeyi sat ustune jelerte 9 ver (frankowskiyi saymiyorum parasini cikardi) sonra 35e Singoyu al ..
Gercekten muazzam bir planlama oldu
30'a sakatlanmayan genç bir Boey aldık aynı zamanda stoper oynayabiliyor gözüyle bakıyor bizimkiler.

Okan hocam aynı anda birden fazla bölge yedekleyen oyuncu seviyor ki mantıklı.

Bonservis daha az olmalıydı bence de ama sanırım transferin son anlarının azizliği. Her zaman fırsat transferi olmuyor.

Büyük riskler alıyoruz umarım bir tarafımızda patlamaz.

Bonservisi geçtim asıl maaş kısmı beni korkutuyor.

Bence biz anamızın liginde 3 yıl şampiyon olduk diye bu maaş seviyelerine çıkabilecek bir takım değiliz.

24 yasinda bit adamla , basari gormus 32lik ederson ayni kefede olamaz.

Eger lemmans veys benzeri profil hala masadaysa edersonu almayalim derim ciddi ciddi. Uyumus bizimkiler 1 teklif yollayip
Olmaz zaten. Paramız var, almadık diyoruz bu güzel. Yoksa 1 sezon sözleşmesi kalmış Ederson'a 25 istemeleri manyakça. Guardiola'nın baştan beri pek rızası yok diye yapıyorlar diye düşünmekteyim yoksa izahı yok.

Bizimkiler de Lammens'i sona koyup oyalandılar şimdi harekete geçtiler ama Manu'yu hesap edemediler.

Günay ?

Singo\Sallai- Davinson -Apo ? - Eren\Jakobs

Torreira\Lemina - ?\Berkan

Sane\Yunus- Sara - Barış\Zaniolo

Osimhen\İcardi

Soru işaretleri ne zaman dolacak ?

Bizim 35e alacağımız bek Reece James kalitesinde

Alacağımız stoper de Dijk kalitesinde falan olmalı

Neyse umarım umduğumuzdan fazlasını verir, savunma hattına asla bu paraları harcamam. Gider iki orta saha alırım genç, onları eklerim takıma daha iyi.
Okan hoca icin orta saha almak demek 12 kisi oynamak demek. Bu maaslar ile her sene sampiyonlar ligine gidemezsek gene bankalar birligine gireriz.

Bizim ulke taraftari basari taraftari. Saniyorlar ki bu gelirler basarisiz devam eder. Avrupa ve Amerika'daki taraftar kulturu bizde yok. Bizim millet hersey en ust seviyede yasiyor. Basarisizlikta hayat biter, basari hayatin onune gecer.

Geçen sene ismi geçipte alamadığımız çoğu futbolcu bu sene iyi takımlara transfer yaptı veya yapacak fakat bizim ucuza aldıklarımız hep kötü çıktı bu sene daha garanti yola girmişiz ama harcanılan paraya göre ciddi başarılar kazanmamız gerekiyor ki maliyet açısından sürekli CL'de olup son 16'yı zorlayıp bu çarkı döndürebilelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt