- 16 Haziran 2010
- 191.845
- 134.976
- 6.478
Burhan Can Terzi: "Singo transferinin buradan döneceğini düşünmüyorum. En sonunda Monaco tarafı da pes etti. 30 milyon euro'luk bir operasyonla Singo, Galatasaray'a imza atmak üzere."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortasaha da genç kontenjanindan olur muhtemelen.Singo sonrası aciliyet olan yer orta saha gibi geliyor Lemina + Torreira'yı rotasyona sokup aynı zamanda yarıştıracak Bissouma renklerimize dahil olmaldır.
Umarım 1 Eylül sonrası bu fırsatı değerlendiririz.
Aciliyeti olan yer kaleci orta saha beraber pozisyon seçimine hayir surada 8 gun kalaSingo sonrası aciliyet olan yer orta saha gibi geliyor Lemina + Torreira'yı rotasyona sokup aynı zamanda yarıştıracak Bissouma renklerimize dahil olmaldır.
Umarım 1 Eylül sonrası bu fırsatı değerlendiririz.
Okan Buruk'un ısrarla Singo'yu istemesinden benim anladığım sağ bek başlayacak, Sallai kanat ve bek rotasyonuna geçecek. Kaleci ve sol stoper lazım ama hala.singo sağ-bek için mi alındı cb mi o kısmını tam anlayamamaktayız
Bunlar oyle bir oyuncu bulamazOrtasaha da genç kontenjanindan olur muhtemelen.
Atletik özellikleri üst düzey, dribbing yapabilen ve 90 dk koşacak bir ortasaha müthiş olurdu.
30 milyona pes eden taraf pek Monaco değil gibiBurhan Can Terzi: "Singo transferinin buradan döneceğini düşünmüyorum. En sonunda Monaco tarafı da pes etti. 30 milyon euro'luk bir operasyonla Singo, Galatasaray'a imza atmak üzere."
ukraynaya cepheye göndermislerBu işin sonunda Cuesta transferi iptal olup yeni stoper- sağ bekimiz kendisi olmasında. Cuesta'da hiç haber çıkmıyor. Cumartesiden beri Rusya'da oyuncu hala KAP yok.
Kağan Dursun bunu alacağımızı iddia ediyor