Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkilerin pazarlik yetenegi

A.k: singoyu istiyoruz nekadar?

Monacolu: 35cash

A.k: 30+5, tek laf daha edersen almam

Monacolu: anlastik

A.k: nekadar istiyorsun singo?

singo: monacoda kazandigimin 2 kati

A.k: al ṣu 5.5 tek laf daha etme!

İlk 8'e giremeyeceğimizi düşünürsek sadece son 16 değil, ondan önceki play-off'taki rakip de önemli... Hatta direkt lig aşaması fikstürü bile çok önemli yani...

"En az çeyrek" diyenler:

Arsenal, Liverpool, Chelsea, M.City, Bayern, PSG, R.Madrid, Barcelona'dan hangisi yerine son 8'e kalmamızın "doğal ve beklenen sonuç" olduğunu da söyleyiversinler. Bakın daha Tottenham demedim, A. Madrid demedim, Inter demedim, Napoli demedim... Juve-Newcastle-Dortmund falan hiç demedim
olur mu yaw.

30 milyona stoper aldık!!

en az çeyrek görmeliyiz!! ya da yarı. hiç olmadı 3-çeyrek!! :d

+2 için

Brann forması giyen 196cmlik 2005'li kule Eivind Helland

Baskı altındayken sakin oyun kurabilen, yerde ve havada dominant, güçlü, pozisyoncu ve çok olgun.

Bu potansiyelini bütün Avrupa fark etmeye başladı zaten en son Salzburg karşısında Şampiyonlar Ligi elemesinde akılda kalıcı bir performans da gösterdi.

1756139722709.webp

Via Scoutizm

GzNOHaCWIAEMRXe

+2 için

Stoper demişken aylardır hayranlıkla izlediğim, Norveç'in muhtemel milli savunmacısı olacak isme de değinmek istiyorum.Brann forması giyen 196cmlik 2005'li kule Eivind Helland

Baskı altındayken sakin oyun kurabilen, yerde ve havada dominant, güçlü, pozisyoncu ve çok olgun.

Bu potansiyelini bütün Avrupa fark etmeye başladı zaten en son Salzburg karşısında Şampiyonlar Ligi elemesinde akılda kalıcı bir performans da gösterdi.

Ekli dosyayı görüntüle 300195

scoutizm den aldigina da yazsaydin arif

Burhan Can Terzi: "Eyüp Aydın - Samsunspor, Kazımcan - Amedspor görüşmelerinde pürüz var.

Galatasaray, Atakum Belediyespor'dan bir oyuncu istemiş ama Samsunspor'a bağlı değilmiş orası. Orada ciddi bir genç oyuncu takip ediyor Galatasaray."

Singo ile nasıl bir defans kurgusu izleyeceğiz şimdi
Acaba hoca yine 3lü mü düşünüyor

Büyük üstad sn Erden Timur aylardir Sanchez icin ugrasmisti, bonservisi 20-30 lardan 9a indirmisti

Torreira‘yi da 15 lerden 6ya indirmisti

Bunlar aylardir Singo‘nun pesinden kosup bonservisini gram indiremeyip Monaco‘nun ilk gün cektigi fiyata aliyorlar

Su imkanlar Erden abimin elinde olacakti ulan varya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt