Enes Güngör
Kırmızı Üye
- 15 Ocak 2012
- 1.189
- 1.479
- 1.773
Kiraliksaray dönemi açılacak gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olur mu yaw.İlk 8'e giremeyeceğimizi düşünürsek sadece son 16 değil, ondan önceki play-off'taki rakip de önemli... Hatta direkt lig aşaması fikstürü bile çok önemli yani...
"En az çeyrek" diyenler:
Arsenal, Liverpool, Chelsea, M.City, Bayern, PSG, R.Madrid, Barcelona'dan hangisi yerine son 8'e kalmamızın "doğal ve beklenen sonuç" olduğunu da söyleyiversinler. Bakın daha Tottenham demedim, A. Madrid demedim, Inter demedim, Napoli demedim... Juve-Newcastle-Dortmund falan hiç demedim
Kiralık 1 oyuncu olabilir en fazlaKiralık dadansinlar millete
+2 için
Stoper demişken aylardır hayranlıkla izlediğim, Norveç'in muhtemel milli savunmacısı olacak isme de değinmek istiyorum.Brann forması giyen 196cmlik 2005'li kule Eivind Helland
Baskı altındayken sakin oyun kurabilen, yerde ve havada dominant, güçlü, pozisyoncu ve çok olgun.
Bu potansiyelini bütün Avrupa fark etmeye başladı zaten en son Salzburg karşısında Şampiyonlar Ligi elemesinde akılda kalıcı bir performans da gösterdi.
Ekli dosyayı görüntüle 300195
Singo'nun maçını izleyen varmı diye sorSingo'nun oynadığı 90 dakika maç linki gören bilen var mı?
Ozaman orta saha istiyorumKiralık 1 oyuncu olabilir en fazla