- 6 Eylül 2014
- 83.380
- 56.898
- 4.283
Ben scout transferini orta sahanın göbeğine istemiyordum yavScout transferi diyordunuz. Alın size scout transferi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben scout transferini orta sahanın göbeğine istemiyordum yavScout transferi diyordunuz. Alın size scout transferi
Çolakis poşet mi olacak şimdi.olympiakos'un gruba bak
REAL MADRID
BARCELONA
ARSENAL
AJAX
PSV
Melo etkisi yapmıyor muMartel çok iyi transfer
Josef de souza etkisi yaratır ligte
Taylan Antalyalı etkisi yaratmasın da…Martel çok iyi transfer
Josef de souza etkisi yaratır ligte
Ben scout transferini orta sahanın göbeğine istemiyordum yav
Yakın tarihli videosunu buldun mu? Ben bulamadım sözleşmesinin son senesi gözüküyor ama böyle bir haberde bulamadım o sitede.martel'in videosunu izledim demir egeyle aynı bu
bjk sergeni almış, fbnin 2.likte gitti bu sene
Yok melo daha versatil bi oyuncuyduMelo etkisi yapmıyor mu
Bissouma tarzı sert bir herif gelsinde sarayı satıp hakanı alabilirlerTek atış yapacak olsam net Hakan derim. Hakan mevcutta Sara'yı keser. Sara'yı beğenen birisi olarak diyorum; Hakan Sara'nın yapamadığı her şeyi yapar, yaptığını ise çok daha iyi yapar. Hakan sırtı dönük oynamasını bilen, hızlı düşünüp hızlı uygulayan biri. Özellikle uzun/kısa paslarla oyunun yönünü çok hızlı değiştirip hat kıran/boşluk açan oyuncu. Çok net, yapamadığımız/daha iyi yapmamız gereken birçok şeyin ilacı olur gelirse.
twitterda etkileşim kaşarı bi angut paylaşmış zaten yalan dolanYakın tarihli videosunu buldun mu? Ben bulamadım sözleşmesinin son senesi gözüküyor ama böyle bir haberde bulamadım o sitede.
Çolakis poşet mi olacak şimdi.
Maçların sıraları belli değilŞöyle ıslak bir rüya görsek ilk 4 maçta 3 puan sonra çık keyifli keyifli seyret ohh
İlk 4 maçta 3 puan toplarsak burası yangın yerine döner istifa sesleri yükselir… Allah göstermesin…Şöyle ıslak bir rüya görsek ilk 4 maçta 3 puan sonra çık keyifli keyifli seyret ohh
lpool 1
city 0
atm 3
frank 3
bodo 3
ajax 3
union 3
monaco 3