Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ederson'un itibarsızlaştırmamak lazım, Ederson'un yan topları kötü değil sadece seviyesindeki adamların yan topları ekstra iyi.Lammens,ederson pek tatmin etmiyor. İkisinin de yan topları çok kötü Keşke tzolakis gibi bı kaleci alabilseydik . ifb maçlarında izledim acaba günlük performans mı dedim bi kaç maçını daha izledim o çocuk harbi kaleci
verın hemen
verın hemen
Gönül ister ki 24-25 yaşında kimsenin tereddüt etmeyeceği bı kaleci alalım .pek seçenek kalmadı. Ederson,lammens olmazsa bunlar kaleci almadan kapatabilirler her şeyi beklerim. 1 forvet kesin belki 2.de olabilir deyip forvet almadan Ömer Bayram ile transferi kapatmıstik. Galatasaray da her şey mümkünEderson'un itibarsızlaştırmamak lazım, Ederson'un yan topları kötü değil sadece seviyesindeki adamların yan topları ekstra iyi.
7 senelik bir EPL kariyeri 276 maç, 127 maçta gol yememiş yediği toplan gol sayısı 216.
86 Şampiyonlar Ligi maçı 92 gol yemiş 33 maç gol yememiş
29 milli maç 21 gol yemiş 13 maç hiç gol yememiş.
ManCity Toplam kariyeri 372 maç 168 maçta gol yememiş toplam 311 gol yemiş.
Tüm kariyerinde 498 maça çıkmış 430 gol yemiş 222 maçta hiç gol yememiş.
Bizim alabileceğimiz max seviye kaleci bu seviyede olur, adam en iyi 10 kaleciden biri Donnaruma falan hikaye alamayız çok belli, ilk duyum atıldığında "Paris Dondurması yer geliriz" demiştim, Alıcı gözle izlemeyi bir köşeye bıraktım, gayet müthiş istatistikleri var.
Edit: Muslera bize geldiğinde 6. sıradaydı 1-2 sene ilk 10 da kaldı sonra çıktı o sıralamadan, Toplam Galatasaray kariyeri 551 maç 592 gol yemiş 195 maçta gol yememiş ve ligimiz EPL 'ye göre çok daha kolay bir lig.
verın hemen
Haklısın en büyük dert onlar aynı seviyede 4 adam tutup ek olarak 3 aşağı 5yukarı aynı seviyede +2 adamları daha olabiliyor, bizde aşağı yukarı aynı seviyede 3 adam var, ardından ortasaha da kullanabileceğimi Kaan'ın defansı iyi desek ilerisi kötü Berkan saatli bomba aynı seviyede olmasa bile en azından lig içinde Torriera Lemina ve Sara'yı dinlendirebileceğimiz pozisyon da transfer olmalı. Şu yabancı sınırlaması biraz bel büküyor U23 birilerini bulmak lazım yani örnek verecek olursak, yine söylüyorum Bissouma ile Hakan'ın maliyeti 3 aşağı 5 yukarı aynı olacak. Bu durumda örneğin Ederson'u çekersek zaten 12 dolmuş olacak, +2 yi ancak Yusuf ve Jelert'den çıkarsak kullanabileceğiz, Hakan ve İlkay ciddi olarak ihtiyacımız olan kişiler oluyor ama sallıyorum ortasahaya Goretzka'yı aldık o zaman Günay ile devam edeceğiz ya da 20 yaşında birine kaleyi vereceğiz. Hakan ve İlkay ciddi lazım olan kişiler bence, U23 içinde 3. 1 forvet 1 ortsaha eklersek şahane olur. Tam anlatamadım amaOtavio yaratıcılık eksikligimizi kapatirdi tam bir kilit açıcı u23 kontenjan'ına da birisi alınırdı. Kontenjanı boş yere işgal edenler ayrı bi dert para var mı varsa ne kadar var oda ayrı bi dert. Bütün büyük takımlarda en kötü 6 orta saha var orta sahan kadar takımsın. Lemina,toreira,sara ile yola çıkılmaz büyük patlariz adamlara da yazık.
verın hemen
İhtimal var zaten aptal saptal bir kaleci alacaklarına Ederson vs zorlamaları makul olmazsa yapacak birşey yok, Osimhen + Sane yanında kaleciyi kovalamaları gerekirdi en başında.Gönül ister ki 24-25 yaşında kimsenin tereddüt etmeyeceği bı kaleci alalım .pek seçenek kalmadı. Ederson,lammens olmazsa bunlar kaleci almadan kapatabilirler her şeyi beklerim. 1 forvet kesin belki 2.de olabilir deyip forvet almadan Ömer Bayram ile transferi kapatmıstik. Galatasaray da her şey mümkün![]()
Ederson'un yan top sorunu olduğunu zannetmiyorum reis ama Tzolakis konusunda katılıyorum.Lammens,ederson pek tatmin etmiyor. İkisinin de yan topları çok kötü Keşke tzolakis gibi bı kaleci alabilseydik . ifb maçlarında izledim acaba günlük performans mı dedim bi kaç maçını daha izledim o çocuk harbi kaleci
O zaman gelsin de izleyelim, yarın belli olur herhalde.4,5 ful maç
tüm özetler
lammens muslera'nın en iyi halinden de iyi şeyler sergiliyor
verın hemen
Bence chealse petrovici zorunlu satın almalı verirdi hatta 20 civarı bir şeye baglardik.İhtimal var zaten aptal saptal bir kaleci alacaklarına Ederson vs zorlamaları makul olmazsa yapacak birşey yok, Osimhen + Sane yanında kaleciyi kovalamaları gerekirdi en başında.
28'e saldılar çok istekli gitmedik diye düşünüyorum. Muhtemelen önceki sezonlardaki durumu yüzünden 1 sene kiralayalım, sezon sonu beğenirsek şu kadar para basar alırız diye teklif yaptıysak.Bence chealse petrovici zorunlu satın almalı verirdi hatta 20 civarı bir şeye baglardik.
Hatta şuna ek yapayım Zaniolo için, Barış Alper iyi oyuncu evet fakat bazen son kararları aşırı tartışılır yani bizim genel yerli oyuncuların son kararları çok saçma seviyede oluyor. Kayseri maçında yaptığı asist'de Barış o topa koşar, o topu alır sonucunda ya korner kazanırdı ya da kaleye şut çekerdi ve aynı pozisyonu Barış 10 sefer yaşasın 7'sinde kötü karar verir 3 tanesinde doğru kararı verirdi, yapamaz demiyorum ama doğruya doğru Türk oyuncularının kronik problemi aynı Afrikalı oyuncular gibi son karar verme kabiliyetlerinin zayıf olması, iyi son karara sahip oyuncular zaten başka seviyelere geliyor.Bence değerlendirelim Zaniolo'nun maliyeti zaten oraya buraya kiralayarak çıktı kar bile ettik sanırım. Kadro derinliği açısından lazım kalifiye, depresif olmazsa cidden iş yapar.![]()
O herifi istesek 20'ye değil de, 25'e Sane'nin indiği gün indirirdik. Haftalarca talibi çıkmadı. En son 28'e PL içinde kaldı. Chelsea taksit filan da yapardı, heriflerin 50 tane sözleşmeli oyuncusu var, kurtulmak istiyorlardı zaten. Yok Ederson, yok Ter Stegen, yok Alisson diye diye kaçırdılar mis gibi kaleciyi. Muslera'nın geldiği yaştaydı üstelik ve PL tecrübesi ve etiketiyle gelirdi.Bence chealse petrovici zorunlu satın almalı verirdi hatta 20 civarı bir şeye baglardik.
Çok iyi kaleci. Pişmiş genç. Refleksi duruşu tam kaleci. Ahh ahh neler kaçtı. Bu dönemde bizle adı geçen slviar ve Petrovic ikisinden biri alınmalıydı.28'e saldılar çok istekli gitmedik diye düşünüyorum. Muhtemelen önceki sezonlardaki durumu yüzünden 1 sene kiralayalım, sezon sonu beğenirsek şu kadar para basar alırız diye teklif yaptıysak.
25 numaralı Muslera'nın yaşında, ve esas prime döneminin gelmesine yaklaşık 3 sene var gerçekten uzun süre kaleyi koruyabilirdi.Çok iyi kaleci. Pişmiş genç. Refleksi duruşu tam kaleci. Ahh ahh neler kaçtı. Bu dönemde bizle adı geçen slviar ve Petrovic ikisinden biri alınmalıydı.