Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.070
- 95.115
- 4.978
Ohhh fener parası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.3mkerem transferinden biz ne kadar alıyoruz acaba? havadan 2.5 -3 milyon euro gelse acayip iyi olacak.
Antwerp'in 23 yaşındaki daha 1 sezondur piyasada olan kalecisi için Günay'dan formayı o kadar kolay alamazdım açıkçası. Verilen rakamın altında ezilmesi çok olası, taraftar baskısı da cabası. Hayırlısı bakalım.Baştan oyuncuyu yokladık hayır cevabını aldık, Donna sıcak baksa kulübe teklif verirdik zaten, iş oraya kadar ilerlemedi ki.
Lammens için ise ne olduğu belli olmayan bir kaleci denmez ama 25 vereceksek dönem başında niye Petrovic için 20 çok diye vazgeçtik denilebilir. Hocanın deneyimli kaleci açıklamaları da var. Ederson istediği de açık.
Lammens, Günay'dan da formayı her türlü alır. Sabırsızlıkla gelen taraftar baskısında formayı kaptırır mı, izlemedim bilmiyorum.
bu kobani marka greek krem peyniri 25 ise barış 60tan aşağı etmez
reis ortada teklif de yok ki. neom belli ki vazgeçmiş, başka teklif yapan da yokBu okanın adamcılığı sıkmaya başladı haketmiş haketmemiş farketmiyor istediğine posta koyuyo istediğini koruyor bu barış sarılalım yiyişelim muhabbeti yapılıcak adam mı şimdi, siyah bayrak fotorafı koyup menajerine açıklama yaptırıp 2 haftadır arazi herif. satıo gitsin ne bok yiyorsa yesin götü kalkık adi
Paylaşımları Fb sildirmiştir zaten.Keremin karaktersizligini ve sinsiligini soyle ozetleyeyim. Transferi kesinlesene kadar Galatasaray ile ilgili paylasimlari kaldirmadi. Bi ihtimal yatarsa transfer ilerde bizede yanlayacakti.
Yunus bununla ilisigini kesmezse o stada adimini atmasin. Hadi bakalim gorcez