Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lammens gelip 3-4 maç oynarsa formayı Günay alır gibi duruyor maalesef. Bizim kalemizi bu künye bilgilerine sahip birinin koruması çok zor yani kalecilik sadece atlayıp zıplayıp top tutmaktan ibaret değil bu işin yarısı mental. Ederson ise bu iş için biçilmiş kaftan.
Lammens için konuşulan +20 milyon euro paralar zaten akıl tutulması sayılır. Son günlerde Donnarumma için City mecbur adım atacak ve Ederson'u 9-12 arası bir bedele bırakacaktır az daha sabredersek sonu mutlu bitecek bana göre.
3 yıl Ederson'a 30 milyon paket normal ve garanti performans. Kaleci ve forvet geliştirilip para kazanılacak bir mevki en azından bizim gibi takımlar için değil.

Baştan oyuncuyu yokladık hayır cevabını aldık, Donna sıcak baksa kulübe teklif verirdik zaten, iş oraya kadar ilerlemedi ki.

Lammens için ise ne olduğu belli olmayan bir kaleci denmez ama 25 vereceksek dönem başında niye Petrovic için 20 çok diye vazgeçtik denilebilir. Hocanın deneyimli kaleci açıklamaları da var. Ederson istediği de açık.

Lammens, Günay'dan da formayı her türlü alır. Sabırsızlıkla gelen taraftar baskısında formayı kaptırır mı, izlemedim bilmiyorum.
Antwerp'in 23 yaşındaki daha 1 sezondur piyasada olan kalecisi için Günay'dan formayı o kadar kolay alamazdım açıkçası. Verilen rakamın altında ezilmesi çok olası, taraftar baskısı da cabası. Hayırlısı bakalım.

O kadar saçma bir süreç ki. Şimdi ben çalıştığım yerden daha iyi maaş teklifi aldım diye mevcut işime gitmesem beni işverenim korur mu?

bu kobani marka greek krem peyniri 25 ise barış 60tan aşağı etmez

Paylaşımları silince annene edilen küfürler de otomatikman yok mu oluyor :asd: Almanya yenilince biz de yenilmiş sayıldık muhabbeti gibi, imza atınca Gs günlerin yaşanmamış mı oluyor. Sen top kaybettikçe annene sövmeye devam edecekler

Bu okanın adamcılığı sıkmaya başladı haketmiş haketmemiş farketmiyor istediğine posta koyuyo istediğini koruyor bu barış sarılalım yiyişelim muhabbeti yapılıcak adam mı şimdi, siyah bayrak fotorafı koyup menajerine açıklama yaptırıp 2 haftadır arazi herif. satıo gitsin ne bok yiyorsa yesin götü kalkık adi

Yeter ki gitsin parası mühim değil. Şunu beğenip şu takıma alanda bir zahmet artık bu işlere karışmasın.

En baştan bunlara göndermemiz lazımdı 500 bin fazla diye Rusya'ya gönderdiler.

Brezilya köyüne yakın, halı saha liginden hallice bir lig takılsın orada.

Bu okanın adamcılığı sıkmaya başladı haketmiş haketmemiş farketmiyor istediğine posta koyuyo istediğini koruyor bu barış sarılalım yiyişelim muhabbeti yapılıcak adam mı şimdi, siyah bayrak fotorafı koyup menajerine açıklama yaptırıp 2 haftadır arazi herif. satıo gitsin ne bok yiyorsa yesin götü kalkık adi
reis ortada teklif de yok ki. neom belli ki vazgeçmiş, başka teklif yapan da yok

Keremin karaktersizligini ve sinsiligini soyle ozetleyeyim. Transferi kesinlesene kadar Galatasaray ile ilgili paylasimlari kaldirmadi. Bi ihtimal yatarsa transfer ilerde bizede yanlayacakti.

Yunus bununla ilisigini kesmezse o stada adimini atmasin. Hadi bakalim gorcez
Paylaşımları Fb sildirmiştir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt