- 31 Ağustos 2021
- 54.677
- 39.820
- 2.228
City de istiyordu Traffordu almadan once, en azindan listesindeydimanunun istediği kaleciyi istememiz canımı sıkıyor
o mallar araştırır en kekosunu bulur gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City de istiyordu Traffordu almadan once, en azindan listesindeydimanunun istediği kaleciyi istememiz canımı sıkıyor
o mallar araştırır en kekosunu bulur gibi
Kura çekimine gitmişken ekstra masraf olmasın mı demişler? Başkan ile aynı uçakta dönmesi pek GS geleneklerinde olan bir şey değil bence aynı uçakta olmazlar sanki.Singo bizim yonetim ile beraber geri donecekmis, Nevzat oyle diyor.
Bencede olmaz ama Nevzat kafasi iste.Kura çekimine gitmişken ekstra masraf olmasın mı demişler? Başkan ile aynı uçakta dönmesi pek GS geleneklerinde olan bir şey değil bence aynı uçakta olmazlar sanki.
Bu akşam niye gelsin yav yarın kura çekimi sonrası çıkıp gelecek herifler monacodan adam da toplanır işte. Ek masraf da yokNe bekleniyor o zaman oyuncunun gelmesi için? Madem her tarafla anlaşmalar tamam oyuncunun geliş tarihi ne? Bu akşam geliyor mu ?
Başkanla aynı uçakta bir transferin geldiğini hiç görmedim bizde hocam geleneklere ters olmaz mı? Bir de hep anlaşıyoruz ama gelen giden olmuyor o yüzden haberlere de pek inanasım yok.Bu akşam niye gelsin yav yarın kura çekimi sonrası çıkıp gelecek herifler monacodan adam da toplanır işte. Ek masraf da yok
Başkanla uçakta dönüşte 20 kişi fln bulanacak sanırım kucak kucağa oturacaklar
Öyle mi.Beraldo bizim oyun tarzı için çok yumuşak stoper ama kiralık falan gelsin.
O bölgede çok eksiğiz. En azından doğru rotasyon sağlanır.
Dun twit gördum takimi 30m teklifi reddetmis 40m istiyorlarmisyalnız barışın alternatifi hakikaten tzolis ise ve 20 civarına filan bağlıyorsak müthiş iş olur
Valla en çok istediğim transferBissouma ismi gecmemesi can sıkıcı dun ortalik yikiliyordunbu saatlerde
Tersli bir şey yok ki herkes orada. Başkan ispanyada falan olsa okey de belki de adamın evine 10 km mesafede olacağız.Başkanla aynı uçakta bir transferin geldiğini hiç görmedim bizde hocam geleneklere ters olmaz mı? Bir de hep anlaşıyoruz ama gelen giden olmuyor o yüzden haberlere de pek inanasım yok.
2-3 maçına denk geldim ilk izlenimim o şekilde oluştu. Teknik bir stoper. Bize daha vuruşacak ezilmeyecek adamlar lazım.Öyle mi.
Bizim lige temaslı stoper gidiyor.
Elleri arkaya koyup rakibe eskortluk eden stoper istemiyorum açıkçası. Genç de olacaksa temaslı oynayan birini isterim.