Ne bekleniyor o zaman oyuncunun gelmesi için? Madem her tarafla anlaşmalar tamam oyuncunun geliş tarihi ne? Bu akşam geliyor mu ?
Bu akşam niye gelsin yav yarın kura çekimi sonrası çıkıp gelecek herifler monacodan adam da toplanır işte. Ek masraf da yok

Bu akşam niye gelsin yav yarın kura çekimi sonrası çıkıp gelecek herifler monacodan adam da toplanır işte. Ek masraf da yok
Başkanla aynı uçakta bir transferin geldiğini hiç görmedim bizde hocam geleneklere ters olmaz mı? Bir de hep anlaşıyoruz ama gelen giden olmuyor o yüzden haberlere de pek inanasım yok.

Başkanla uçakta dönüşte 20 kişi fln bulanacak sanırım kucak kucağa oturacaklar

Beraldo bizim oyun tarzı için çok yumuşak stoper ama kiralık falan gelsin.

O bölgede çok eksiğiz. En azından doğru rotasyon sağlanır.

Yazın oynanan Dünya Turnuvasının finalinde herifi yok ettiler hiçbir fiziksel mücadeleyi kazanamadı. Çok ciddi ezildi.

Beraldo bizim oyun tarzı için çok yumuşak stoper ama kiralık falan gelsin.

O bölgede çok eksiğiz. En azından doğru rotasyon sağlanır.
Öyle mi.

Bizim lige temaslı stoper gidiyor.

Elleri arkaya koyup rakibe eskortluk eden stoper istemiyorum açıkçası. Genç de olacaksa temaslı oynayan birini isterim.

Singo 4'lüde sağ bek, 3'lüde sağ stoper

Orta saha kanattan bek ve stoper mevkisine kadar geçiş yapmış yani tam bir joker
Sağ bekte Boey performansı neden olmasın

Başkanla aynı uçakta bir transferin geldiğini hiç görmedim bizde hocam geleneklere ters olmaz mı? Bir de hep anlaşıyoruz ama gelen giden olmuyor o yüzden haberlere de pek inanasım yok.
Tersli bir şey yok ki herkes orada. Başkan ispanyada falan olsa okey de belki de adamın evine 10 km mesafede olacağız.
Başkala aynı uçakta gelebilir bunda sorun olmaz zaten özel jet.
Hatta bunu daha da şekillendirip tüm gelecek olanları fransada toplayıp alsın gelsinler. Başkan en son çıkar gizlenir şova katılmak istemiyorsa yada ilk iner aracına biner gider.
Bunlar problem olacak şeyler değil bence.

Öyle mi.

Bizim lige temaslı stoper gidiyor.

Elleri arkaya koyup rakibe eskortluk eden stoper istemiyorum açıkçası. Genç de olacaksa temaslı oynayan birini isterim.
2-3 maçına denk geldim ilk izlenimim o şekilde oluştu. Teknik bir stoper. Bize daha vuruşacak ezilmeyecek adamlar lazım.

Chelsea ile yazın oynanan finalde acayip ezildi hiç fiziksel mücadele kazanamadı.

Geri
Üst Alt