Tabii akıllara şu soru da geliyor

Lammens’e 25 vereceksek temmuz başı neden Petkovic’e 25 üstü bonus verip almadık, ilk sırada o değil miydi
23 alti olayindan dolayi olabilir Lammens'e dönus. 23 ustu olanlarda da ilk sirada degildi herhalde Ederson, vb firsatlara bakmak istediler diye dusunuyoru.

2-3 maçına denk geldim ilk izlenimim o şekilde oluştu. Teknik bir stoper. Bize daha vuruşacak ezilmeyecek adamlar lazım.

Chelsea ile yazın oynanan finalde acayip ezildi hiç fiziksel mücadele kazanamadı.

İzlerken ben de dikkat ettim inanılmaz güçsüz bir herif, vuran deviriyor jelert vol2

Peşin olduğu hakkında fikrim yok, Chelsea’nin çok paraya da ihtiyacı yok, niye peşin olsun derdim.
Chelsea ile kavgalı ayrıldılar o yüzden gram yardım yapmadan 28 milyon sterlin getir git dedi buna. Bournemounth da stoperini 60 milyon sözleşme fesih parasına real'e gidince elinde ki parayı bunu aldılar.

Yarın Champions League kura çekimi saat kaçta?

Tatildeyim giremiyorum ama 31 agustos-2 eylül bi bomba olabilir diyeyim

O yüzden zaniolo ve sallai beraber feda edilebilir

Gurbetci gençlerden hücuma,sagbeke takviye yapalım 13une kadar

Antalyadan yakub ilcin gelirse direkt a takım kadrosuna dahil olması gerekiyor arda ünyay gibi

Lammens mı, demans mıdır nedir o transfer bir an önce yatsın da rahata erelim.

Singo indirdiğimiz gün, Bissouma olacak gibi durduğu bir zamanda durduk yere yine strese girdik.

Düşündüğüm gibi Fenerbahçe devrede. Tottenham, Benfica maçını bekliyor. Kim fazla verirse ona.

Oyuncunun ŞL de oynama isteği var. Fenerbahçe akşama kaybederse %99 bizde diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt