Yenal Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2010
- 4.482
- 1.934
- 2.063
Yeni kalktim hala bir Cuesta haberi yok. Satamadik mi baska yere?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
23 alti olayindan dolayi olabilir Lammens'e dönus. 23 ustu olanlarda da ilk sirada degildi herhalde Ederson, vb firsatlara bakmak istediler diye dusunuyoru.Tabii akıllara şu soru da geliyor
Lammens’e 25 vereceksek temmuz başı neden Petkovic’e 25 üstü bonus verip almadık, ilk sırada o değil miydi
2-3 maçına denk geldim ilk izlenimim o şekilde oluştu. Teknik bir stoper. Bize daha vuruşacak ezilmeyecek adamlar lazım.
Chelsea ile yazın oynanan finalde acayip ezildi hiç fiziksel mücadele kazanamadı.
Chelsea ile kavgalı ayrıldılar o yüzden gram yardım yapmadan 28 milyon sterlin getir git dedi buna. Bournemounth da stoperini 60 milyon sözleşme fesih parasına real'e gidince elinde ki parayı bunu aldılar.Peşin olduğu hakkında fikrim yok, Chelsea’nin çok paraya da ihtiyacı yok, niye peşin olsun derdim.
Vasco'ya gidecek yüksek ihtimalle. Oradan haberler genelde gece oluyor saat farkından herhalde.Yeni kalktim hala bir Cuesta haberi yok. Satamadik mi baska yere?
Geldi mi senin siparişÖzelden neden nude atıyorsun dostum?