- 26 Kasım 2012
- 179.259
- 241.402
- 5.688
Mğat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özelden neden nude atıyorsun dostum?Doğru bilginin adresidir
Gözünü kapat arkanı dön güven
90 dakika izlemedim ama videolarda falan sıradan duruyor. Berke (zaten gitti) ve Uğurcan'a sonuna kadar karşıyım ama onları bile buna tercih ederim.çok ağır, çok dümdüz duruyor bence de
Bir sonraki ismini Sülün Osman olarak değiştirmen gerekiyor, boğaz köprüsünü satabilecek kadar işinin ehli olduğun belliDoğru bilginin adresidir
Gözünü kapat arkanı dön güven
Ansız bir dönem yakalamak lazım.Sol stoper u23 beraldo düşebilir ansızın
Hojlund'a olan özlemimiz hala bitmedi mesela.manunun istediği kaleciyi istememiz canımı sıkıyor
o mallar araştırır en kekosunu bulur gibi
Interde istiyordu lammensi onu da düşün dengele :dmanunun istediği kaleciyi istememiz canımı sıkıyor
Sampiyonluk + CL playoff a fazlasiyla fitimOkan hocam kimi istiyorlarsa onu aliyorlar gibi gözüküyor.
Transfer bedellerine bakınca anlaşılıyor.
Neden almadık tüh vah dediğimiz çok konu var forumda. Bu sene iyi ki diyeceğiz gibi.
Dönüşü olsun olmasın iyi kadro izlemek istiyorum.
Bu kadro Avrupa'da iş yapar. Fazladan 1 tur, 2-3 galibiyet bile çok şey getiriyor.
simdi aklımız bulandımanunun istediği kaleciyi istememiz canımı sıkıyor
Defans lazimLammens Singo Bissouma Şl listesi için yeterli. Lig için kalan zamanda 1 tane daha genç alınabilir son kontenjan için
bu şutlardan bir tane bile göremedik, vay arkadaş ya
Söylenen isimler gelirse Lig çok rahat geçer renkdaş.Sampiyonluk + CL playoff a fazlasiyla fitim