Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum renktaş, hiç maç izlerken denk gelmedim.Atubolu nasil.olur
nasıl alıyon osimhen işi belli degildi dostum28 milyon euro'ya gitti. Haftalarca teklif almadı. O ara elini çabuk tutsan 25'e sen alırdın.
scout transferi degil bunlarBu lammens ve singo'dan en az biri patlayacak gibime geliyor çünkü bizim scout ekibine güvenmiyorum şahsen
bu şutlardan bir tane bile göremedik, vay arkadaş ya
Valla benim görüşüm bu abi. Videolarda falan fazla avel duruyor.
Taraftarın %90'ının hiç izlemediği futbolcuysa benim için scout transferidir.scout transferi degil bunlar
Stoper iç güdüsü yok. Orta sahada faul de olsa rahat rahat dalıyor. Stoperde ceza sahasında iken adamı rahat marke edemezsin. Davinson ve Apo'nun arasında stopere kaymakla Davinson'un yanında stoper oynayıp son adam olmak farklı. Oynatamazsin değil oynanatirsin ama yeterli verimi asla alamazsın.Çünkü yanlış profildi onlar. Lemina'nın oyuncu profili zaten kesicilik, kademe ve 1'e 1 savunma bizim oyunda. Stoperleşerek oynayıp Apo ve Davinson'un arkasını süpürüyor. Yani zor kaldığında stopere koyduğunda da farklı bir şey yapmayacak. Bu sezon Bissouma gelirse Ligde orada görürüz bol bol süresini arttırmak için.
Valla benim görüşüm bu abi. Videolarda falan fazla avel duruyor.
Barış efendinin oynamaya gönlü yoksa Leao, Barcola veya Rodrygo'dan biriyle bu zor ve meşakkatli transfer sezonuna noktayı koyalım derim.
Trollüğü bıraknasıl alıyon osimhen işi belli degildi dostum
bu şutlardan bir tane bile göremedik, vay arkadaş ya
sen herşeye bi kulp bulacaksın o yüzden bi önemi yokTaraftarın %90'ının hiç izlemediği futbolcuysa benim için scout transferidir.
buraya geldikten sonra şut gücü baya düştü bence. bizde de deniyor ama çok güçsüz şutlarOrada bunları çok denemiş de olabilir.
Bizim oyuna hakim olmak adına kontrollü pas oyunumuzda ceza sahasından sık şut denemek oyun akışını bozuyor.
Sadece ayağı çok temiz oyuncular ve çok müsait pozisyonda olanların denemesi makul. Sane gibi, bir dönem ziyech gibi.