Orada bunları çok denemiş de olabilir.

Bizim oyuna hakim olmak adına kontrollü pas oyunumuzda ceza sahasından sık şut denemek oyun akışını bozuyor.

Sadece ayağı çok temiz oyuncular ve çok müsait pozisyonda olanların denemesi makul. Sane gibi, bir dönem ziyech gibi.
buraya geldikten sonra şut gücü baya düştü bence. bizde de deniyor ama çok güçsüz şutlar

nasıl alıyon osimhen işi belli degildi dostum
Hem de bankalar birligi olayi vardi. Petkovic de cok ic acici baslamadi sezona diye biliyorum. Bazen her sey olacagina varir, gorup bakacagiz. 23 yasindaki Belcikali wonderkid kaleciden zarar etmeyecegimizi umuyorum. Tek sikinti taraftar olarak sabredebilecek miyiz acaba Lemmens icin.

Kaleci olarak kimseyi alamazsak son gun Sommer'i aliriz gibi. Tabii kazik da girer ama Inter de birakir mi o da muallak.

Forumda sözlükte sosyal medyada çok savınulan topçular transfer sonrası patates oluyor. Reklamı çok olan topçuya daha önce bilinen biri değilse güvenim yok alerjim var.

Para vereceksek restes denenmeli. 4 sene kuraldan muaf olur fakamız rahat eder

28 peşine gitti biz o peşin parayı osimhen'e verdik.
Tamam da biz hiçbir zaman 25 filan teklif etmedik. Petrovic'i alan takım sonradan ortaya çıktı. 25 versen o dönem, talibi olmadığı için taksit de yapardı Chelsea. Oyuncudan kurtulmaya çalışıyordu. 50 tane sözleşmeli oyuncusu var adamların. Eskisi gibi hepsini kiraya da veremiyorsun artık. Belirli bir limjt var orada. Biz gittik kiralık + zorunlu opsiyon teklif ettik en son ki rakam da çok düşüktü zaten.

petrovic icin kiralik+zorunlu isine yanassalardi alirdik. osimhen alinmadan once limit durumunun belirsizligi dolayisiyla bonservisli trans yapmayacagimiz kesin bir stratejiydi zaten.

Benim gördüğümde 3'lü oynamıştı diye hatırlıyorum. İlk senesi de olabilir. Milli takımlarda ise sağ bek oynadı zaten genelde diye hatırlıyorum.
Ilk senesini bilmiyorum belki o dedigin dogrudur o sezon icin, gectigimiz sezon Monaco genelde 4231 tarzinda oynadi.

Geri
Üst Alt