- 3 Temmuz 2012
- 134.046
- 80.875
- 5.198
sen herşeye bi kulp bulacaksın o yüzden bi önemi yokTaraftarın %90'ının hiç izlemediği futbolcuysa benim için scout transferidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen herşeye bi kulp bulacaksın o yüzden bi önemi yokTaraftarın %90'ının hiç izlemediği futbolcuysa benim için scout transferidir.
buraya geldikten sonra şut gücü baya düştü bence. bizde de deniyor ama çok güçsüz şutlarOrada bunları çok denemiş de olabilir.
Bizim oyuna hakim olmak adına kontrollü pas oyunumuzda ceza sahasından sık şut denemek oyun akışını bozuyor.
Sadece ayağı çok temiz oyuncular ve çok müsait pozisyonda olanların denemesi makul. Sane gibi, bir dönem ziyech gibi.
Doğru bilginin adresidir
28 peşine gitti biz o peşin parayı osimhen'e verdik.28 milyon euro'ya gitti. Haftalarca teklif almadı. O ara elini çabuk tutsan 25'e sen alırdın.
Hem de bankalar birligi olayi vardi. Petkovic de cok ic acici baslamadi sezona diye biliyorum. Bazen her sey olacagina varir, gorup bakacagiz. 23 yasindaki Belcikali wonderkid kaleciden zarar etmeyecegimizi umuyorum. Tek sikinti taraftar olarak sabredebilecek miyiz acaba Lemmens icin.nasıl alıyon osimhen işi belli degildi dostum
bu şutlardan bir tane bile göremedik, vay arkadaş ya
Garnacho da olur.Barış efendinin oynamaya gönlü yoksa Leao, Barcola veya Rodrygo'dan biriyle bu zor ve meşakkatli transfer sezonuna noktayı koyalım derim.
berbat apo cl kaldiramaz eger singoyu gercekten sag bek olarak aldiysak rezillik olur! umarim sol veya sag stoper olarak oynar!......................lammens
singo..........davi.......APO......jakobs
çok gözüme batıyor
Tamam da biz hiçbir zaman 25 filan teklif etmedik. Petrovic'i alan takım sonradan ortaya çıktı. 25 versen o dönem, talibi olmadığı için taksit de yapardı Chelsea. Oyuncudan kurtulmaya çalışıyordu. 50 tane sözleşmeli oyuncusu var adamların. Eskisi gibi hepsini kiraya da veremiyorsun artık. Belirli bir limjt var orada. Biz gittik kiralık + zorunlu opsiyon teklif ettik en son ki rakam da çok düşüktü zaten.28 peşine gitti biz o peşin parayı osimhen'e verdik.
.sen herşeye bi kulp bulacaksın o yüzden bi önemi yok
Artık kulüp ve oyuncu ile anlaşıp resmi açıklama hala yapmıyoruz.Wilfried Singo, Galatasaray yolunda. Sarı kırmızılı ekip, Fildişi Sahilli savunmacının transferi için kulübü Monaco ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. (TRT Spor)
Peşin olduğu hakkında fikrim yok, Chelsea’nin çok paraya da ihtiyacı yok, niye peşin olsun derdim.Petkovic 30 peşine gitmedi mi o dönem osimhen mevzusu varken girememiştir bizimkiler.
Ilk senesini bilmiyorum belki o dedigin dogrudur o sezon icin, gectigimiz sezon Monaco genelde 4231 tarzinda oynadi.Benim gördüğümde 3'lü oynamıştı diye hatırlıyorum. İlk senesi de olabilir. Milli takımlarda ise sağ bek oynadı zaten genelde diye hatırlıyorum.
Anlasma sagladiysak ucus bilgileri gelsin?