25 milyon altı adam bulamıyorlar muhteşem ya. Sonra da gidiyorlar 8-10 milyona nerede bir işe yaramaz varsa alıyorlar.
Çok bonservis çok iyi oyuncu demek değil arkadaş ya.

Atubolu nasil.olur
Bilmiyorum renktaş, hiç maç izlerken denk gelmedim.

Son dönemlerde genç kaleciler arasından denk gelip izlediğim ve dikkatimi çeken tek kaleci Restes.

Zenciden kaleci olmaz ama bu çocukta ciddi yetenek var, potansiyeli yüksek duruyor.

25-30'a Toulouse satabilir. Onu zorlamak lazım en azından ciddi potansiyeli, piyasası olan bir yeteneğe yatırım yapılmış olur.

Bu lammens ve singo'dan en az biri patlayacak gibime geliyor çünkü bizim scout ekibine güvenmiyorum şahsen

bu transfer döneminde adı geçen sadece 2 kaleci muslera’nın yerini doldurabilirdi bence

1) maignan
2) tzolakis

Çünkü yanlış profildi onlar. Lemina'nın oyuncu profili zaten kesicilik, kademe ve 1'e 1 savunma bizim oyunda. Stoperleşerek oynayıp Apo ve Davinson'un arkasını süpürüyor. Yani zor kaldığında stopere koyduğunda da farklı bir şey yapmayacak. Bu sezon Bissouma gelirse Ligde orada görürüz bol bol süresini arttırmak için.
Stoper iç güdüsü yok. Orta sahada faul de olsa rahat rahat dalıyor. Stoperde ceza sahasında iken adamı rahat marke edemezsin. Davinson ve Apo'nun arasında stopere kaymakla Davinson'un yanında stoper oynayıp son adam olmak farklı. Oynatamazsin değil oynanatirsin ama yeterli verimi asla alamazsın.

Günaya yedek genç alacaksak 10-15 milyonu geçmemeli lammens alacağima 10-15 fazla verir Donnarumma olmasa bile top class takımların aş kalecisi alırım

Bu arada kalecilerin kurtarış yüzdesi yanıltabilir. Kurtardıklarına değil yediklerine bakmak lazım asıl. Yan toplarda zaaf var mı, kurtardığı topları rakibe doğru çeliyor mu, hamle zamanlaması ya da tereddüt hatalarından karşı karşıya pozisyonlarda hata yapıyor mu asıl bunlara bakmak lazım.

bu şutlardan bir tane bile göremedik, vay arkadaş ya

Orada bunları çok denemiş de olabilir.

Bizim oyuna hakim olmak adına kontrollü pas oyunumuzda ceza sahası dışından sık şut denemek oyun akışını bozuyor.

Sadece ayağı çok temiz oyuncular ve çok müsait pozisyonda olanların denemesi makul. Sane gibi, bir dönem ziyech gibi.

Geri
Üst Alt