Barış 50 kağıdı getirmeden asla satılmamalı. Gerekirse 1 sene kadro dışı bırakıp sezon sonu 15-20ye satarız. Burası şerefsiz menajerlerin babalarının çiftliği değil. 3. ligden 2.ligden binbir emekle yetiştirdiğimiz oyuncuları ali cengiz oyunlarıyla kelepir paraya koparacaksın yok öyle dünya. Bu şerefsizler max 2 sene içinde şikecilere yamayacaklar barışı önlemini almazsak görürsünüz. 4 yıl falan arabistan'da top oynamaz

Az ama öz transfer politikasından gayet memnunum, 7-8 M bonservisle 3-4 tane sıradan oyuncu alınacağına 25-30 M bonservisle sağlam 1 oyuncu alınması gayet güzel. Singo dominant Galatasaray futboluna çok uygun ve Sanchez'le benzer hatta bazı yönlerden üstün bile denilebilecek bir oyuncu. Osimhen, Sane ve olursa Singo-Ederson ikilisi ile bence muhteşem bir transfer dönemi olur. Takımda eksik hiçbir zaman bitmez ekstradan 3 oyuncu daha alınsa şu da alınsaydı denir. 4 tane A sınıf transfer ile dönemi kapatırsak ben memnuniyetle karşılarım.

Son düzenleme:
RMC: Torino'dan gelişinden iki yıl sonra, Fildişi Sahili merkez defans oyuncusu Wilfried Singo (24) AS Monaco'dan ayrılacak. Rocher kulübü, Galatasaray ile 30 milyon Euro'luk bir transfer, artı 3 milyon Euro'luk bonus ve yeniden satış için bir yüzde için bir anlaşmaya vardı. Türk kulübü ile oyuncu arasında hala çözülmesi gereken son detaylar var.
Yarın Singo'da son detaylar tamamlanır. Oyuncu çarşamba yada perşembe TR'de olur gibi. Cuesta'nın durum kritik o gitmediyse yabancı hakkı kalmıyor çünkü ha Moskova ile sorun çıkarsa Vasco hala stoper almadı sanırım belki oraya gider. 2 güne gelecek kaleci ismi de az çok belli olur. Ederson olacakmış gibi geliyor bana ama sürpriz bir genç yada bu gönderilmek istenen Bento ismi olursa da şaşırmam.

Muhabirleri kim? Ben izlemedim.
Forumda en yasaklı kaynaklardan biri.
Clean Up Singing GIF by Pudgy Penguins

Yarın Singo'da son detaylar tamamlanır. Oyuncu çarşamba yada perşembe TR'de olur gibi. Cuesta'nın durum kritik o gitmediyse yabancı hakkı kalmıyor çünkü ha Moskova ile sorun çıkarsa Vasco hala stoper almadı sanırım belki oraya gider. 2 güne gelecek kaleci ismi de az çok belli olur. Ederson olacakmış gibi geliyor bana ama sürpriz bir genç yada bu gönderilmek istenen Bento ismi olursa da şaşırmam.
Lammens’te ManU’ya çalım atamazsak Edersın’u parayı basar bizimkiler. Çıkış yolumuz yok başka. Alternatif işleri falan kolpa

Geri
Üst Alt