- 12 Ocak 2013
- 48.815
- 56.287
- 4.128
yasak değil ama fbli amigonunkileri söylemenowspor yasaklı mı
korkunç bir barışın menajer pazarlaması var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yasak değil ama fbli amigonunkileri söylemenowspor yasaklı mı
korkunç bir barışın menajer pazarlaması var
Muhabirleri kim? Ben izlemedim.Haberi veren yasaklı olabilir sanki.
Yarın Singo'da son detaylar tamamlanır. Oyuncu çarşamba yada perşembe TR'de olur gibi. Cuesta'nın durum kritik o gitmediyse yabancı hakkı kalmıyor çünkü ha Moskova ile sorun çıkarsa Vasco hala stoper almadı sanırım belki oraya gider. 2 güne gelecek kaleci ismi de az çok belli olur. Ederson olacakmış gibi geliyor bana ama sürpriz bir genç yada bu gönderilmek istenen Bento ismi olursa da şaşırmam.RMC: Torino'dan gelişinden iki yıl sonra, Fildişi Sahili merkez defans oyuncusu Wilfried Singo (24) AS Monaco'dan ayrılacak. Rocher kulübü, Galatasaray ile 30 milyon Euro'luk bir transfer, artı 3 milyon Euro'luk bonus ve yeniden satış için bir yüzde için bir anlaşmaya vardı. Türk kulübü ile oyuncu arasında hala çözülmesi gereken son detaylar var.
Forumda en yasaklı kaynaklardan biri.Muhabirleri kim? Ben izlemedim.
Lammens’te ManU’ya çalım atamazsak Edersın’u parayı basar bizimkiler. Çıkış yolumuz yok başka. Alternatif işleri falan kolpaYarın Singo'da son detaylar tamamlanır. Oyuncu çarşamba yada perşembe TR'de olur gibi. Cuesta'nın durum kritik o gitmediyse yabancı hakkı kalmıyor çünkü ha Moskova ile sorun çıkarsa Vasco hala stoper almadı sanırım belki oraya gider. 2 güne gelecek kaleci ismi de az çok belli olur. Ederson olacakmış gibi geliyor bana ama sürpriz bir genç yada bu gönderilmek istenen Bento ismi olursa da şaşırmam.
Arnau Martinez zu Arsenal
Jelert'ten daha ucuz
O zaman niye soruyorsun @Emre BariForumda en yasaklı kaynaklardan biri.
![]()
Bento var takımı göndermek istiyor. Ronaldo beğenmiyor diye haberler vardı. Safanov'da olabilir.Lammens’te ManU’ya çalım atamazsak Edersın’u parayı basar bizimkiler. Çıkış yolumuz yok başka. Alternatif işleri falan kolpa
O zaman niye soruyorsun @Emre Bari
Sormadan önce düşünmek lazım, zaten yasaklı muhabir ise biliyorsunben onu göstermeye çalışıyorum işte
@Oral Sever isminin Oral Lover olarak değiştirilmesini öneriyorum @modsYanlislikla translate e dokunmusum nooluyor dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 300226
(Haha atana bak)
Ekli dosyayı görüntüle 300227