- 16 Haziran 2010
- 191.411
- 134.340
- 6.478
25 aliyor ama kimseye soylemekeşke icardi 6 milyon maaş alsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 aliyor ama kimseye soylemekeşke icardi 6 milyon maaş alsa
o maaşla satma ihtimalimiz olmazKoray goke baktim simdi,
Monaco singo degil - torino singo yu izleyein diye tutturdu.
Herifin aldigi izlenime gore singo ofansif bir sag bek monacodan once. Monacoda sabit tutmuslar gibi konustu(hocanin frankoya yaptigi gibi)
Bendeki kafa suraya dondu, bu herif "raiden kayinbaba" gibi karsi yari sahada top kapip Sane'nin defansif anlamda daha kisa mesafede kalmasini saglayip daha uzun sureli ofansif kullanima itecek gibi.
Ama endisem Okan hoca "bek" lerde hep "baba sen cikma , defansinsaglama al" mantiginda 3 oyuncu yedi su ana kadar.
Bu maliyete endisem yok degil, cok verimli kullanmamiz lazimki ileride satabilelim.
25 aliyor ama kimseye soyleme
Torino dönemi ile Monaco dönemi arasında net kalınlık farkı var orada da sağ bek değil kanat bek hatta 352 sağ orta saha gibi oynuyor.Koray goke baktim simdi,
Monaco singo degil - torino singo yu izleyein diye tutturdu.
Herifin aldigi izlenime gore singo ofansif bir sag bek monacodan once. Monacoda sabit tutmuslar gibi konustu(hocanin frankoya yaptigi gibi)
Bendeki kafa suraya dondu, bu herif "raiden kayinbaba" gibi karsi yari sahada top kapip Sane'nin defansif anlamda daha kisa mesafede kalmasini saglayip daha uzun sureli ofansif kullanima itecek gibi.
Ama endisem Okan hoca "bek" lerde hep "baba sen cikma , defansinsaglama al" mantiginda 3 oyuncu yedi su ana kadar.
Bu maliyete endisem yok degil, cok verimli kullanmamiz lazimki ileride satabilelim.
Lanet olsun bu yönetime. Yine eksik baslayacagiz avrupayaGeçti artık bir halt olmaz
Sen degerlendirirsin kesin bir enayi bulursanelimde köprü var alperim değerlenir
Maasini tam bilmiyoruz, 5 olsa belki satarsin belli olmaz o is. İsteyecek lig/takima gore kendiside indirir belki ama bakalim once tutsunda, sahada bir izleyelim.o maaşla satma ihtimalimiz olmaz
en iyi ihtimal oyuncunun tutup 7-8 sene katkı vermesi
Korayin yorumuna guvenerek dusundum.Torino dönemi ile Monaco dönemi arasında net kalınlık farkı var orada da sağ bek değil kanat bek hatta 352 sağ orta saha gibi oynuyor.
Kalınlaşan adam aynı patlama gücünde olmaz
Eyüp samsuna gidecek gibi duruyor(kiralanır en kötü istiyor samsun çok çünkü), kazımcan bence bek değil de kanat için dursun bir zararı olmaz çok az maaşı var ve daha genç hala. Fizik kalitesi olarak fena olmayan oyuncu.Cuesta yolcu diyelim ama bu isimler nedir :
Jelert
Yusuf
Kazimcan
Eyup
sunlarin Kemerburgaz'da hic isi yok, hepsini toplasan 1000 dakika sure cikmaz buradan. Ustelik iki tanesi de yabanci sayiliyor.
Bu sürecte ne kadar kalinlasmis olabilir ki admirimTorino dönemi ile Monaco dönemi arasında net kalınlık farkı var orada da sağ bek değil kanat bek hatta 352 sağ orta saha gibi oynuyor.
Kalınlaşan adam aynı patlama gücünde olmaz
Yusufu ver karagümrüğe gitsin yaw hem bok gibi kadroları var hem hocaları yabancı şans bulurEyüp samsuna gidecek gibi duruyor(kiralanır en kötü istiyor samsun çok çünkü), kazımcan bence bek değil de kanat için dursun bir zararı olmaz çok az maaşı var ve daha genç hala. Fizik kalitesi olarak fena olmayan oyuncu.
Diğer ikisi hem büyük yük hem gereksizler. En büyük handikapları zaten yabancı sayılmaları. Son günlerde jelert bir yere gider ondan da ufak umudum var da yusuf bildiğin fesihe doğru gidiyor iş.
Salsak da karagümrük yada eyüp yapışsa kendisi de koşa koşa gittiğini görsek. Ama kiralık istemesinler sakın.
Valla adam sağ stoper oynuyor daha çok son dönemde. Sağ bek zaten kariyerinde çok az var, milli takımda Doue ile değişiyorlar sağ beki, bazen biri sağ stoper diğeri bek oynuyor falan.Korayin yorumuna guvenerek dusundum.
İnsallah dikis tutar valla, endiseli degilim desem yalan olur.