Koray goke baktim simdi,

Monaco singo degil - torino singo yu izleyein diye tutturdu.

Herifin aldigi izlenime gore singo ofansif bir sag bek monacodan once. Monacoda sabit tutmuslar gibi konustu(hocanin frankoya yaptigi gibi)

Bendeki kafa suraya dondu, bu herif "raiden kayinbaba" gibi karsi yari sahada top kapip Sane'nin defansif anlamda daha kisa mesafede kalmasini saglayip daha uzun sureli ofansif kullanima itecek gibi.

Ama endisem Okan hoca "bek" lerde hep "baba sen cikma , defansinsaglama al" mantiginda 3 oyuncu yedi su ana kadar.

Bu maliyete endisem yok degil, cok verimli kullanmamiz lazimki ileride satabilelim.
o maaşla satma ihtimalimiz olmaz

en iyi ihtimal oyuncunun tutup 7-8 sene katkı vermesi

Koray goke baktim simdi,

Monaco singo degil - torino singo yu izleyein diye tutturdu.

Herifin aldigi izlenime gore singo ofansif bir sag bek monacodan once. Monacoda sabit tutmuslar gibi konustu(hocanin frankoya yaptigi gibi)

Bendeki kafa suraya dondu, bu herif "raiden kayinbaba" gibi karsi yari sahada top kapip Sane'nin defansif anlamda daha kisa mesafede kalmasini saglayip daha uzun sureli ofansif kullanima itecek gibi.

Ama endisem Okan hoca "bek" lerde hep "baba sen cikma , defansinsaglama al" mantiginda 3 oyuncu yedi su ana kadar.

Bu maliyete endisem yok degil, cok verimli kullanmamiz lazimki ileride satabilelim.
Torino dönemi ile Monaco dönemi arasında net kalınlık farkı var orada da sağ bek değil kanat bek hatta 352 sağ orta saha gibi oynuyor.

Kalınlaşan adam aynı patlama gücünde olmaz

cuestada hatipoğlu yine birşeyker yapmış galiba

son dakika komisyonları var işin içinde

o maaşla satma ihtimalimiz olmaz

en iyi ihtimal oyuncunun tutup 7-8 sene katkı vermesi
Maasini tam bilmiyoruz, 5 olsa belki satarsin belli olmaz o is. İsteyecek lig/takima gore kendiside indirir belki ama bakalim once tutsunda, sahada bir izleyelim.

Tak diye hemen uyum gosterip verim isini beklemiyorum, bi 3 4 hafta lazim

Torino dönemi ile Monaco dönemi arasında net kalınlık farkı var orada da sağ bek değil kanat bek hatta 352 sağ orta saha gibi oynuyor.

Korayin yorumuna guvenerek dusundum.

İnsallah dikis tutar valla, endiseli degilim desem yalan olur.

Cuesta yolcu diyelim ama bu isimler nedir :

Jelert
Yusuf
Kazimcan
Eyup

sunlarin Kemerburgaz'da hic isi yok, hepsini toplasan 1000 dakika sure cikmaz buradan. Ustelik iki tanesi de yabanci sayiliyor.
Eyüp samsuna gidecek gibi duruyor(kiralanır en kötü istiyor samsun çok çünkü), kazımcan bence bek değil de kanat için dursun bir zararı olmaz çok az maaşı var ve daha genç hala. Fizik kalitesi olarak fena olmayan oyuncu.

Diğer ikisi hem büyük yük hem gereksizler. En büyük handikapları zaten yabancı sayılmaları. Son günlerde jelert bir yere gider ondan da ufak umudum var da yusuf bildiğin fesihe doğru gidiyor iş.
Salsak da karagümrük yada eyüp yapışsa kendisi de koşa koşa gittiğini görsek. Ama kiralık istemesinler sakın.

Bu sürecte ne kadar kalinlasmis olabilir ki admirim

Singo+Ederson yazılır listeye fazlasını beklemiyorum.

Eyüp samsuna gidecek gibi duruyor(kiralanır en kötü istiyor samsun çok çünkü), kazımcan bence bek değil de kanat için dursun bir zararı olmaz çok az maaşı var ve daha genç hala. Fizik kalitesi olarak fena olmayan oyuncu.

Diğer ikisi hem büyük yük hem gereksizler. En büyük handikapları zaten yabancı sayılmaları. Son günlerde jelert bir yere gider ondan da ufak umudum var da yusuf bildiğin fesihe doğru gidiyor iş.
Salsak da karagümrük yada eyüp yapışsa kendisi de koşa koşa gittiğini görsek. Ama kiralık istemesinler sakın.
Yusufu ver karagümrüğe gitsin yaw hem bok gibi kadroları var hem hocaları yabancı şans bulur

Hurma murma boşvercez artık

Korayin yorumuna guvenerek dusundum.

İnsallah dikis tutar valla, endiseli degilim desem yalan olur.
Valla adam sağ stoper oynuyor daha çok son dönemde. Sağ bek zaten kariyerinde çok az var, milli takımda Doue ile değişiyorlar sağ beki, bazen biri sağ stoper diğeri bek oynuyor falan.

Stopere koyacak olsak sol stoper oynamışlığı yok, sağ beke koyulacak belliki, orada da daha defansif bir rol üstlenecek ama Torino dönemindeki gibi olması zor.

Şu var orada ofansif burada defansif oynadığı için muhtemelen iki yönü de iyidir ama tahminim oyun zekası düşük bir adamdır.

Edersona o paralari vermeye mecbur kalirsak, biraz uzulecegim

15 bons 6 maas ucundan eehhh deditiyordu ama gene sikinti, 20 + 8 kirmizi alarmlar susmaz

transfer dönemi bitmeden
Can Armando Güner
Ozan Demirbağ
Deniz Dönmezer
Hasan Yakub İlçin

bu oyuncuları almak lazım

Geri
Üst Alt