Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.952
- 44.048
- 4.333
Onun işi tabi. Dün çöpünü romanoya pazarlatmaya çalışıyordu. Bedelsiz maaşının da bir miktarını karşılayıp vermiştir.Kimlerden telefon geldi acaba. Alinin işi olabilir bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun işi tabi. Dün çöpünü romanoya pazarlatmaya çalışıyordu. Bedelsiz maaşının da bir miktarını karşılayıp vermiştir.Kimlerden telefon geldi acaba. Alinin işi olabilir bu
Bizim 2iq yönetim icin degisen birsey olmazdiBizim 3 iq taraftar osi gelirken "taraftar cildirdi edersonu istiyor" diye aptal tezahurat yapmasa yonetim farkli davranir miydi acaba..
Umarım sen haklısındır.Singo yahut Akanji transferini Cuesta ile mi kompoze edecek idik yani, bütçeyi rahatlatır idi ancak sadece o kadar. Tahmın ettiğiniz kadar etkiye sahip olacağını sanmıyorum.
6 bizden alıyor. 4 te sponsorlar diye biliyoruz. Ekstra gelirinde var reklam filan. Ama bizden çıkan 6 net. Ha sponsorlar yamuk yaparsa, 10 öderizkeşke icardi 6 milyon maaş alsa
ZUAHAHAHAHAH
İşin Onana'da bitmesi beni güldürürNesi komik