Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.139
- 7.432
- 1.823
Kritik gün 1 ve 2 eylülBu kaleci konulari ama ingilteredeki DeadlineDay moduna kadsr cozulmezse biz babayi aliriz.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kritik gün 1 ve 2 eylülBu kaleci konulari ama ingilteredeki DeadlineDay moduna kadsr cozulmezse biz babayi aliriz.
Bu dedigin kotu ihtimal olur.En iyi ihtimalle 15 bonservis 8 maaşla Ederson'u sokacaklar. Kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum.
Nobeti actigin icin boyle kibar kibar takilmak haCuesta gitmedi ise
Singo Davinson Cuesta
Enfes üçlü oldu
Yakında arazi olurumNobeti actigin icin boyle kibar kibar takilmak ha
Kendin mi riski aldin yoksa kurban mi secildin?Yakında arazi olurum
İmkansız amirim ya o rakamlar. Çapları yetmez bu rakamlara ikna etmeye. Ne oyuncuyu ne de kulübü ikna edebiliyorlar. Hem de fahiş fiyat önerilerine rağmen.Bu dedigin kotu ihtimal olur.
En iyi ihtimalle cikmasi icin soyle birsey olmasi gerekiyor;
bons 12
maasi 5-5.5 civari
Ligde Abdülkerim & Günay & Sallai üçlüsüyle devam edelim sesimi bile çıkarmam ama ileri hatta oynayan 3 oyuncusuna (Icardi, Sane ve Osimhen) senelik 40 mil.€ ödeyen takımın Şampiyonlar Ligi macerasında stoperi Abdülkerim olursa orda sıkıntı var demektir
Okan Hocanın stoper de oynayabilen Sağ Bek istemi güzel eyvallah da bu adamlardan hangisi sol stoper oynayacak onu hiç düşünmüyoruz sanırım
yauv oralarada gittim
heryer leş
orada daha az yabancı yaşadığı için onlara daha iyi geliyorda
isviçreden londraya gittiğinde
pakistana gitmiş gibi oluyorsun
sokağa sıçanlar gördüm ya
iğrenç yer
Cuesta gitmedi ise
Singo Davinson Cuesta
Enfes üçlü oldu