Bu arada Kavukcu'ya fazla gereksiz elestiriler var, koskoca kulubun transferdeki isleriyle ugrasan tek yonetici. Baska biri de yok.

Hem yurt disinda birden fazla oyuncu/kulup ile ilestisimde olacak, hem mevcut oyunculara gelen teklifleri degerlendirip onlarin satislarini gerceklestirecek, o da yetmedi, bir de kulube sponsor bulmak icin gorevlendirilmis.

Hangi birine yetisecek ki? Size soruyorum.. O Hatip denen herifin sifir katkisi bir kenara bir de onun zarar verdigi oyunculari gondermeye calisiyor.

Kavukcu yarin hastayim dese (Allah korusun) tum transferler iptal olur.

Elinden geleni yapmaya calisiyor tek basina o da bence bu donemde yorulmustur, sirf Osimhen icin 1 ay Napoli baskaniyla ugrasti.

Bizim acilen sportif direktor veya is yapabilecek yoneticiler bulmamiz lazim. Buyuk kulup boyle yonetilmemeli.
Tek elestirdigim kismi var

"İstigimizi aliriz"
"Her oyuncu bizi istiyor"
"Bize guvenin"

Osi'den sonra bu tona cikmamaliydi.

Tek elestirdigim kismi var

"İstigimizi aliriz"
"Her oyuncu bizi istiyor"
"Bize guvenin"

Osi'den sonra bu tona cikmamaliydi.
Onu da kismen anliyorum cunku adama tepki vardi o da 'ben herseye tek basima yapmaya calisiyorum al bak Osimheni oyle yada boyle aldim' demekle bir tepki verdi ona laf atanlara karsi . Gecende bir resmini gordum 6 ayda yaslanmaya baslamis bu da. Bence yoneticilere fazla gorev veriliyor ve dogru duzgun is yapacak adam olmadigi icin bu gorev dagilimlari birseye yaramiyor bizim kulupte.

Kisaca yonetim cacik.

Bu arada Kavukcu'ya fazla gereksiz elestiriler var, koskoca kulubun transferdeki isleriyle ugrasan tek yonetici. Baska biri de yok.

Hem yurt disinda birden fazla oyuncu/kulup ile ilestisimde olacak, hem mevcut oyunculara gelen teklifleri degerlendirip onlarin satislarini gerceklestirecek, o da yetmedi, bir de kulube sponsor bulmak icin gorevlendirilmis.

Hangi birine yetisecek ki? Size soruyorum.. O Hatip denen herifin sifir katkisi bir kenara bir de onun zarar verdigi oyunculari gondermeye calisiyor.

Her zaman ayni şeyi yapiyoruz ki Erden timur başkan vekiliyken de kulup tuvaletlerine kadar o ilgiliydi her bir işle mesela. Bir tane iyi bir sportif direktör , futbol şube sorumlusu adina her ne dersek işte gerekiyor. Psg de ki sistem campos ve khalifi mesela hem başkan var hem sportif illa bizde olacaz elin adamina birakmayiz diyolarsa tamamen.

Elinden geleni yapmaya calisiyor tek basina o da bence bu donemde yorulmustur, sirf Osimhen icin 1 ay Napoli baskaniyla ugrasti.

Bizim acilen sportif direktor veya is yapabilecek yoneticiler bulmamiz lazim. Buyuk kulup boyle yonetilmemeli.
Sportif direktörsüz bir kulüp yok. Hala bir sportif direktör getirmemek saçmalıktan başka bir şey değil. Transfer döneminden sonra tamamen gündem bu olmalı. Divan'da mesela en büyük eleştirilerden biri olarak bunu yapardım.

Bir de biz şeyin farkında değiliz Yusuf ve Jelert ikilisi konusunda hiçbir aksiyon alınmıyor. Eğer bu adamlar kadroda tutulursa 14 değil 12 yabancıyla devam edeceğiz sezona. Bir de işin şu tarafı var 2026-2027 sezonu için ise 14 yabancı oyuncunun en az 4'ünün 1 Ocak 2004 veya sonrasında doğmuş olması zorunluluğu getirildi. Yusuf ve Jelert ikilisi +2 kontenjanından çıkıp 10 yabancı içerisinde sayılacak

Hoş Eylül ayına giriyoruz Muslera yerine kaleci getiremedi ben de tutmuş Jelert ve Yusuf konusunda hiçbir aksiyon alınmıyor diye bunu kafaya takıyorum...

Sportif direktörsüz bir kulüp yok. Hala bir sportif direktör getirmemek saçmalıktan başka bir şey değil. Transfer döneminden sonra tamamen gündem bu olmalı. Divan'da mesela en büyük eleştirilerden biri olarak bunu yapardım.
ben de bir çok kere yazdım

en önemli eksik yeri geldiğinde hocayla futbol/futbolcu tartışacak bir profesyonel

Her zaman ayni şeyi yapiyoruz ki Erden timur başkan vekiliyken de kulup tuvaletlerine kadar o ilgiliydi her bir işle mesela Bir tane iyi bir sportif direktör , futbol şube sorumlusu adina her ne dersek işte gerekiyor. Psg de ki sistem campos ve khalifi mesela hem başkan var hem sportif illa bizde olacaz elin adamina birakmayiz diyolarsa tamamen.
Evet aynisi Erden'e de yapildi, ben sirf bir gorev icim gelirim dedi Dursun secildikten sonra kulubun muhasebe islerinden tut hersey ona kaldi.

Insan yipranmaz mi? 1 yilda yaslandi herif.

Kaleci ile stoperi halletmiş olsalardı şimdi rahat rahat bu bir kaç günü kelepir fiyata oyuncu düşürmek için beklerdik ama nerde bu yönetimde o yetenek simitçiden transfer bekleniyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onu da kismen anliyorum cunku adama tepki vardi o da 'ben herseye tek basima yapmaya calisiyorum al bak Osimheni oyle yada boyle aldim' demekle bir tepki verdi ona laf atanlara karsi . Gecende bir resmini gordum 6 ayda yaslanmaya baslamis bu da. Bence yoneticilere fazla gorev veriliyor ve dogru duzgun is yapacak adam olmadigi icin bu gorev dagilimlari birseye yaramiyor bizim kulupte.

Kisaca yonetim cacik.
Buyuk tabloda kesinlikle oyle zaten. Bir is yapiliyor hepsi ilk cumlede hoca dahil baskan ovuyor. Her halt onayina bakiyor. Bir seyle ugrastin diyelim, olmazsa sen yaniyorsun, olursa buyuk baskan oluyor.

Sportifte sayisini unuttum kac adam var. Bir halta yaramiyorlar ,kac senedir BAY in payini bile alamadilar - artik zaten alamazlar.

Mikrofonu gorunce alttan almayisi en buyuk hatasi kisisel olarak. 3 tane kaleci muhabbeti mesela yazilmamis cizilmemis denen. Bu net olsaydi bitmisti bugunlere kalmadan.

Erden Timur'da bonservis luksu yoktu, 50 tane manevra yapti - bir halt ogrenmemisler ondan

bu arada kaleci konusunda eleştirimi hocaya yöneltirim

herkesin anlattığına göre tecrübeli kaleci konusunda ve özellikle ederson konusunda ısrarcı olan o

lammens konusunda niyetimiz daha erken ciddileşse rahat ağustos başında alırdık herifi

Geri
Üst Alt