- 18 Temmuz 2009
- 80.847
- 225.720
- 5.093
Bu herif bu kadar övüyorsa Singo’dan bir cacık olmaz gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değişmiş o zaman. Böyleydi kural çünkü. Hatta Fener'in kadrosunda çok fazla yabancı var diye bu düzenlemeyi ekledikleri konuşuldu günlerce.Öyle bir şey yok, lig listesinde 14ten fazla isim kayıt edilemez.
Genç almazsan 12 üstü kayıt edilemez.
Yaziliyo12+2 nin hepsi maç kadrosuna yazılabiliyor mu? Tribünde oturtma işi varsa ağır söverim.
Bu herif bu kadar övüyorsa Singo’dan bir cacık olmaz gibi.
Dribbling açısından evet ama üstünlük kurma sebeplerimizden biri 6 numarada tutucu gibi oynamasıydı.
Benim bildiğim dediğini ekletmeye çalıştılar ama kabul etmedi federasyon.Değişmiş o zaman. Böyleydi kural çünkü. Hatta Fener'in kadrosunda çok fazla yabancı var diye bu düzenlemeyi ekledikleri konuşuldu günlerce.
değilEski paylaşımmış
Draguşin 2. golde de hatası vardı.yedeklerle çıkmışlardı takım kimyası 0 dı totda kimse ne yapacağını bilmiyordu
bireysel olarak tek oynayan bissoumaydı totda
onunla bir alakası yoktu bizim iyi oyunun
inatla geriden oyun kurmaya çalışmaları bizim işimize geldi takım kimyasıda 0 olunca iki pas yapamadılar
bir tane stoperleri vaedı ismini unuttum
o çok top kaybetmişti hatta
bireysel olarak bizim baskımızı kırabilen tek topçusuydu bissouma
İki stoperleri de sakattı, 18 yaşında santraforla çıktılar üstüne tek kanat da yedekti. Kaleci de öyle.yedeklerle çıkmışlardı takım kimyası 0 dı totda kimse ne yapacağını bilmiyordu
bireysel olarak tek oynayan bissoumaydı totda
onunla bir alakası yoktu bizim iyi oyunun
inatla geriden oyun kurmaya çalışmaları bizim işimize geldi takım kimyasıda 0 olunca iki pas yapamadılar
bir tane stoperleri vaedı ismini unuttum
o çok top kaybetmişti hatta
bireysel olarak bizim baskımızı kırabilen tek topçusuydu bissouma
Kesicilik var nasil yok tutuculuk yok lemina gibiBissoumada kesicilik yok lemina gibi.
Hemen iptal edilmeli.