Burda her Maç Onana ve Mguire ile dalga geçtiniz 2'si de 1 anda Galatasaray forması giyerse şaşırmam :D
Picture background

Çok ucuz, diğer Fransız da ucuza gitmişti hatta Mukiele de ucuza gitti, bek için kesinlikle böyle birisi alınmalıydı.
Bende anlamiyorum. Bunu yada Sildillia'yi alsak, biraz parlatsak 15-20 milyon arasi kar elde edebilirdik. Üstüne böyle heriflere 1,5 milyon net ve forma sansi sözü versen gelirler gibiydi.

OS'e de böyle genc birini alip, kaleye büyük yatirimli birini alamiyorsan, ucuza Ortegayi almaya calisirdim ben. Sonra Stopere firsat transferi kovalasalar agzimi acmazdim.

lammens gelmez adam manuyu istiyor bu cuesta jelert ve yusufu derhal göndermek lazım under 23 kaleci alamayacağımıza göre günayla devam etmeliyiz bissuma singo ve alınabilecek bir stoperle takım gayet iyi olur.Hala lammels gelir demek saçma

Belki gerçekten sona getirdik ama o son nokta konmuyor bir türlü. Singo mesela dün bitmiş gibiydi haberler kesildi, bu gün aynısı Bissouma'da oldu. Bir noktaya getirip getirip almıyorlar.
Singo icin daha ne diyebilirler ki en son oyuncuyla son konusmalar var demisti rmc. Demekki oyuncu ile ufak puruzler çozulmedi çozmeye ugrasiyorlar. Yabanci basın bizimkiler gibi her dakika haber girmiyor ki rtaş birde o var. bissoumada da tottehamile son konusmalar oluyor denildi iste, bundan Sonrasi ucak zaten şuanlik.

A takımın sırt sponsoru yok bu arada. O konularla ilgilenenlerin rezilliği de burada dursun.

Keske güçlü bir aday çıksa da şunlardan kurtulsak. Karşımızdaki rakip yetersiz diye kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zannediyorlar.

Geri
Üst Alt