Bissouma, Singo, Lammens gelsin. Mevzu bitsin. Zaniolo da giderse ve 23 yaş altı yetenekli biri alınırsa Osorio gibi, bu iş tamamdır.

Euro hesabından 20+5 istiyorlar yani.

Çok deli para valla, belki Manu için değil ama bizim için öyle. Başta sıcak bakıyordum da oyuncu hem bizi istemiyor, hem de kulübü fahiş fiyat çekiyor. Hadi ikna edip aldın, iyi sezon geçirirse kalmak da isteyecek birine benzemiyor, kötü sezon geçirirse Livakovic gibi alıcı da bulamaz.

Bize soğuk olduğundan beri ben de soğudum bundan.
Tor da soğuktu bize Wanda olmasa icardi de gelmezdi bize. istememe olayına pek takılmamak lazım

Tor da soğuktu bize Wanda olmasa icardi de gelmezdi bize. istememe olayına pek takılmamak lazım

Aga zaten elin belçikalısı sırbı vs bize gelmek için niye yanıp tutuşsun. Mesela biz futbolcu olsaydık Partizan'a gitmek için yanıp tutuşur muyduk yoo. Tabii Partizan'la bir değiliz ama baktığında o da çok büyük bir camia.

18-22 arasi deniyordu temmuzda.

Utd icin anormal meblaglar yaziyor(maasina 2 diyorlardi sanki-utd teklifi olarak)

20 milyon bonservis iyi bir kaleci için hem ucuz ama bir yandan Lammens gibi (sadece ismi çıkınca videolardan seyrettim) bana nedense pek bi ekstra özelliği olmayan genç bir kaleci için fazla geldi

Geri
Üst Alt