- 31 Ağustos 2021
- 54.727
- 39.871
- 2.228
Altay yerine kayseri Bilal'i Gunay'a yedek falan diye alirim daha iyilammenste olmazsa bağıra bağıra altay bayındır geliyor ben size diyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altay yerine kayseri Bilal'i Gunay'a yedek falan diye alirim daha iyilammenste olmazsa bağıra bağıra altay bayındır geliyor ben size diyim
bilal bile hollanda altyapılı işe yaramıyor düşünAltay yerine kayseri Bilal'i Gunay'a yedek falan diye alirim daha iyi
Halk tv izliyor o 7/24Berbere soraydın ya kafayı teslim ettiğin adamın seçimlerine de güveniyor olman gerekir![]()
Yasini hic bilmiyorum , ezelden beri kayseride gibi geliyor.bilal bile hollanda altyapılı işe yaramıyor düşün![]()
Tor da soğuktu bize Wanda olmasa icardi de gelmezdi bize. istememe olayına pek takılmamak lazımEuro hesabından 20+5 istiyorlar yani.
Çok deli para valla, belki Manu için değil ama bizim için öyle. Başta sıcak bakıyordum da oyuncu hem bizi istemiyor, hem de kulübü fahiş fiyat çekiyor. Hadi ikna edip aldın, iyi sezon geçirirse kalmak da isteyecek birine benzemiyor, kötü sezon geçirirse Livakovic gibi alıcı da bulamaz.
Bize soğuk olduğundan beri ben de soğudum bundan.
18-22 arasi deniyordu temmuzda.Lammens'in bonservisi ne kadar?
Hojlund değil de Boving‘e dikkatsturm graz izlemeye geçiyorum
belki yeni hojlund bulurum
Tor da soğuktu bize Wanda olmasa icardi de gelmezdi bize. istememe olayına pek takılmamak lazım
Kontenjan yoksağbek alsınlar ozaman
evet öyle görünüyoraltay nedir yav günaya yedek mi aliyoruz
18-22 arasi deniyordu temmuzda.
Utd icin anormal meblaglar yaziyor(maasina 2 diyorlardi sanki-utd teklifi olarak)