Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.325
- 70.628
- 4.918
?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?
lammens'in kaç maçını izledin üstat
Uğurcan iyi kaleci, ancak taraftarımız ona karşı biraz nasıl desem, ikircikli davranıyor gibi. Aslında içten içe bir beğenme var ama Trabzonsporlu olması, eskiden kalma bazı demeçleri vs beğenmiyormuş gibi yapmaya itiyor.Daha önce de yazdım ismi çıkana kadar bilmiyordum, bu süreçte de çok fazla inceledim. Lammens belki 5 sene sonra Uğurcan'dan daha iyi olabilir ama şu an için Uğurcan'ı daha önde görüyorum
Sonraki satıştan pay vardı, onu kaldıralımadamlara 100-200b indirim yapın lan. Adam çıktılar, ruslar gibi yavşak değillermiş
Dualarımızla brezilya şampiyonu olurlarVasco bizden Cuesta'yı alırsa Forum olarak bir hediye paketi yollamak lazım
MANDEVVVVV
Büyük takım görmemiş kaleciden uzak dururum şahsen.güncelde lammensin uğurcandan iyi kaleci olma ihtimali bence de yok
gözden uzaktaki her zaman daha iyi geliyor
Singo ve Bissouma ikilisi gelecekse kaleciyi bir şekilde u23 filan çözsünler en kötü Günay 'a güvenip onunla birlikte kullanabileceğimiz bir kaleci ile yola devam ederiz.yedekte zaniolo mu kalmalı yoksa orta sahaya bissouma ya da başkası mı gelmeli
tartışılcak bir konu değil
eğer kaleye lammens gelmezse zaniolo dehlenmek zorunda
10a verseler direkt alırımuğurcanın istenmemesinin sebebi biraz da bizim yerli kaleci geleneğimizin olmaması
uğurcan kötü kaleci değil yoksa
ama 3-4 sene önceki kadar da uçup kaçan modda da değil