Ya şu totnımdan iyi ekmek yiyoruz ha vallahi oradan her sene bir oyuncu alalım
%100

Kulusevskiyi de çok isterdim oradan.

Avrupa’nın en iyi gelişim noktalarından biri ama kendilerini büyük takım görmelerinden dolayı başarısızlıkta çehre değiştiriyorlar.

Kelepir fırsatlar da hep bunlardan çıkıyor.

Gelecek sene 10+4 genç yabancı olacak o yüzden kaleciyi genç almak çok önemli, bunları düşünüp planlama yapmak lazım

Sözde barış için toplantı yapılacaktı bizimkiler Monacoya gitti yarın da kura var Barış kaldı muhtemelen , çıksın özür dilesin

Gelecek sene 10+4 genç yabancı olacak o yüzden kaleciyi genç almak çok önemli, bunları düşünüp planlama yapmak lazım
Bunlar seneye tekrar degistiririz diye dusunuyorlar bu yabanci kuralini. Her sene ayri bir istekleri var kuluplerin kimse 5 yil dokunmayalim ona gore plan yapalim demiyor.

Tamamen kaldirsalar Turk futbol tarihinde alinmis en dogru karar olur.

Singo işi olacaksa kuradan önce olmalı bence de. Monaco ile eşleşip bir kerem vakası da bizim yaşamamıza lüzum yok.

Gökhan Ched Spence'yi nerde bilecek ulan adam gecenlerde ormanda kayboluyordu az daha
Haftada bir dağda yaban hayatı yaşayan adam arada foruma uğrayıp İngiliz futbolu konuşuyor.

Azizim de inanıp devam ettiriyor futbol muhabbetini

Singo işi olacaksa kuradan önce olmalı bence de. Monaco ile eşleşip bir kerem vakası da bizim yaşamamıza lüzum yok.
O konuda endisen olmasin, Monaco hep satis yapmak isteyen bir takimdir ayrica Monaco ile %100 anlasma saglandi bile. Burada tek sorun Singo'nun kendisi suan.

Akıllı oynarlarsa Benfica’yı elerler, Benfica net kötü oyunculara sahip bir sistem takımı.

Şapkadan tavşan çıkaracak en iyi adamları Keremle Şelderup, Pavlidis geçen maç bok gibi oynadı.

İyi oyuncuları ağırlıklı olarak savunma hattında, hücumları iyi olsa elerler derdim.
Mourinho nun açıklamalarından sonra kampta çok da mükemmel bir hava olduğunu sanmıyorum. Pavlidis top alamaması nedeniyle kötü göründü, geriye gelmek zorunda kaldı. Açıkçası Rios ve Valencia dan aldıkları o adam hiçbir şeyi tam yapabilecek bir ikili gibi görünmedi. Şelderup u aradılar bu maçta oyun kurma noktasında daha becerikli olacaklarını ve Pavlidis i doğru yerde topla buluşturacaklarını düşünüyorum.

Bu arada Otamendi nin yanındaki genç cocuk baya iyi yakında Chelsea kapar.

En az 50-70 m euro bandında limitimiz var hala.

Peşin para mevzusu olduğunu sanmıyorum, pakete karar veremediler belliki.

Singo Bissouma Lammens mesela bir paket

Singo Akanji Ederson vs başka paket

Hala Donna kiralar mıyız kafası bile olabilir.

Isak Newcastle’da oynamam diyor mesela onu bile bir umut bekliyor olabilirler son gün bir şey çıkar mı diye

2 eylülden önce bir şey beklemiyorum. Overpaid yaparak 2 eylülde alırlar.

Geri
Üst Alt