Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.551
- 39.418
- 3.293
Djed Spence muhabbetini çok yapmıştık burada @Gökhan Aytepe ile ama o da as kadroya girdi iyiden iyiye.
Spence cok iyi herif 2 beke de koy tas gibi oynasin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Djed Spence muhabbetini çok yapmıştık burada @Gökhan Aytepe ile ama o da as kadroya girdi iyiden iyiye.
O halde kesinlikle gelmemesi gereken isimlerden birisiDjed Spence muhabbetini çok yapmıştık burada @Gökhan Aytepe ile ama o da as kadroya girdi iyiden iyiye.
%100Ya şu totnımdan iyi ekmek yiyoruz ha vallahi oradan her sene bir oyuncu alalım
Gökhan ağabeyim futboldan pek anlamaz Azizim.Djed Spence muhabbetini çok yapmıştık burada @Gökhan Aytepe ile ama o da as kadroya girdi iyiden iyiye.
Gökhan Ched Spence'yi nerde bilecek ulan adam gecenlerde ormanda kayboluyordu az dahaGökhan ağabeyim futboldan pek anlamaz Azizim.
Sohbet adamıdır aşk adamıdır kendisi.
Bunlar seneye tekrar degistiririz diye dusunuyorlar bu yabanci kuralini. Her sene ayri bir istekleri var kuluplerin kimse 5 yil dokunmayalim ona gore plan yapalim demiyor.Gelecek sene 10+4 genç yabancı olacak o yüzden kaleciyi genç almak çok önemli, bunları düşünüp planlama yapmak lazım
Haftada bir dağda yaban hayatı yaşayan adam arada foruma uğrayıp İngiliz futbolu konuşuyor.Gökhan Ched Spence'yi nerde bilecek ulan adam gecenlerde ormanda kayboluyordu az daha
O konuda endisen olmasin, Monaco hep satis yapmak isteyen bir takimdir ayrica Monaco ile %100 anlasma saglandi bile. Burada tek sorun Singo'nun kendisi suan.Singo işi olacaksa kuradan önce olmalı bence de. Monaco ile eşleşip bir kerem vakası da bizim yaşamamıza lüzum yok.
Mourinho nun açıklamalarından sonra kampta çok da mükemmel bir hava olduğunu sanmıyorum. Pavlidis top alamaması nedeniyle kötü göründü, geriye gelmek zorunda kaldı. Açıkçası Rios ve Valencia dan aldıkları o adam hiçbir şeyi tam yapabilecek bir ikili gibi görünmedi. Şelderup u aradılar bu maçta oyun kurma noktasında daha becerikli olacaklarını ve Pavlidis i doğru yerde topla buluşturacaklarını düşünüyorum.Akıllı oynarlarsa Benfica’yı elerler, Benfica net kötü oyunculara sahip bir sistem takımı.
Şapkadan tavşan çıkaracak en iyi adamları Keremle Şelderup, Pavlidis geçen maç bok gibi oynadı.
İyi oyuncuları ağırlıklı olarak savunma hattında, hücumları iyi olsa elerler derdim.
Onurum @Gökhan Aytepe senle @Kemal Tan Canatan ı ormanda kovalamış olabilir mi, siz baya dolmuşsunuz, umarım incitmemiştir siziHaftada bir dağda yaban hayatı yaşayan adam arada foruma uğrayıp İngiliz futbolu konuşuyor.
Azizim de inanıp devam ettiriyor futbol muhabbetini
En az 50-70 m euro bandında limitimiz var hala.
Peşin para mevzusu olduğunu sanmıyorum, pakete karar veremediler belliki.
Singo Bissouma Lammens mesela bir paket
Singo Akanji Ederson vs başka paket
Hala Donna kiralar mıyız kafası bile olabilir.
Isak Newcastle’da oynamam diyor mesela onu bile bir umut bekliyor olabilirler son gün bir şey çıkar mı diye