- 24 Temmuz 2021
- 12.894
- 5.057
- 663
Zaniilo 1 arti 9 bana uyar. 8 uymaz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylenene göre 25 idi üstadBunu faturasi ne kadar girer acaba
Sen öyle sanSallai gitmez, hoca çok beğeniyor
Bonservis degil yav, utd 2 M maas teklif etmisti herife sanirim.Söylenene göre 25 idi üstad
Bu saydigin isimleri aldik da yaṣlari mi dert oldu rtsEderson-Akanji-Bissouma paketi isim olarak guzel olsada yas ortalamasi konusundan iyi degil cunku ortalama 30 yasinda herifler almis olursun.
Singo-Bissouma-Genc kaleci o bakimdan daha dogru bir yatirim olur zaten iyi para verecegiz.
Hee pardon üstad, tabii maş galiba 3,5 vereceğimizBonservis degil yav, utd 2 M maas teklif etmisti herife sanirim.
Biz adamin aklini celmek icin ne yaptik. Sirf CL/Avrupa maclari diye ikna olmamistir bir anda.
Bana kapak yapti cocuk valla. Ts performansindan sonra beklentim dusuktu epey(0 a yakindi hatta)
Lammens’in kusursuz olduğunu nerden biliyorsun olmLammens-Singo-Bissouma
10/10 kusursuz üç hamle demek.
2si tribünden olmak üzere 27 maçını izledim:Lammens’in kusursuz olduğunu nerden biliyorsun olm
Bir @Emir Sato izlediğini söylüyor, onda da kötü çıkarsa maalesef değerli ahbabıma saplamak zorunda kalıcam.
Kurala uyuyor diye abiLammens’in kusursuz olduğunu nerden biliyorsun olm
Bir @Emir Sato izlediğini söylüyor, onda da kötü çıkarsa maalesef değerli ahbabıma saplamak zorunda kalıcam.